Tuesday, November 27, 2007

Billeder på flickr, videoer på ?

Vi vil have et sted til de mange videoer vi har med Merle. Både for remote backup og for at vi kan få set lidt på dem... ellers har de det med bare at liggge på harddisken og samle støv!

En google search viser nogle muligheder, fx. Vimeo, men vi vil jo helst bruge noget vi ved der virker og er kendt af de fleste. Der er ikke noget værre end at bede folk om at joine endnu et eller andet for at kunne se videoerne. Det var slemt nok at få folk til at joine flickr til billeder, der er endda nogen som er lige lov sløve til at komme derind hehe.

Vores første valg ville naturligvis være flickr video hvis det fandtes, og vi ville gerne betale for det. Ligesom vi betaler for vores flickr plads, det er alle 24$ om året værd.

Vores andet valg er noget relateret til Google, og så er det jo dejligt at Google har købt YouYube :-) Problemet er om vi kan begrænse adgangen til film, så det kun er udvalgte venner og familie!

Der er en fin guide til YouTube video, hvor det jo kan ses at man kan lade sine videoer være private, lige det vi har brug for! Det kræver så at folk joiner YouTube, meeeeen det må alle da være interesserede i heheh!

Så please accepter vores invite, og kom og se film med os.. kommentarer på filmene er altid velkomne, ligesom på billeder ehhe

Billeder på flickr, videoer på ?SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: