Saturday, May 22, 2010

Far og Merle alene i Zoologisk have

Dagen efter far var alene med Elias mens mor hyggede med Merle i centret, så skulle mor igen ud og slappe af :-) nu til brunch med veninderne inde på Nationalmuseet.. uhmm de laver god morgenmad så vidt jeg husker (maj 2007!)


Så hvad gør man efter at have sat konen og den mindste af.. jo man tager selvfølgelig i zoologisk have :-) vejret er godt og vi har årskort.. og børn under 3 år er gratis .. afsted vi for.

Der var rigtig mange mennesker, men kun kø for at købe billet.. man skal lige huske at med årskort kan man gå direkte op og uden om køen og ind ved barnevognsindgangen.. Parkeringen gik også fint det hele var fyldt op på sdr. fasanvej men vi fik lige en plads der kl. 10.15 på en lørdag :-)

Zoologisk have med Merle mumzen
Det er så dejligt at have mumzeMerle med i zoo, hun elsker dyrene og hun løber rundt og hygger sig. Hun har så meget fart på, siger så mange sjove ting, og jeg kan slet ikke få taget billeder eller videoer af det - slet ikke når man er alenefar med hende!

Vi hyggede og rigtig meget, vi nåede at se næsten alle dyr, vi spiste lidt medbragt frokost mad, men vi kunne ikke nå at spise en is. Den har jeg lovet vi får senere, måske allerede i eftermiddag!

Nå ja så var Merle pigen også ude og ride på hest.. hvis man kan kalde 3 minutter rundttur i manegen for ridetur.. og så kostede det faktisk 30 kroner. Lidt røveri sammenlignet med 1 times ridetur i Dyrehaven hvor man selv har hesten og det koster kr.150. Det kan anbefales :)

Madagascar dyrene
I dag skulle Merle selvfølgelig se løven Alex, pingvinerne, zebraen Martin, giraffen Melvin og flodhestene Flomme og Moto Moto (fra Madagascar tegnefilmene).... hehe.. hun snakkede meget om det, og det var herligt :) nå ja så var vi også ovre (staves det sådan?? ovre for at se???.. oh well) for at se elefanterne, så det nåede vi også! Et par meget dejlige timer i zoo.

Video og billeder
Her er lidt hygge billeder og video.. ikke så gode da jeg jo var alene med Merle og liiige skulle holde øje med klapvogn, tasker og selvfølgelig Merle..





Løven Alex lå og sov:
IMG_1437

IMG_1453

IMG_1466

IMG_1458

Merle elsker at ride, så hun var glad for at få en tur på hesten "Krumme":
IMG_1472

IMG_1477

IMG_1483


IMG_1488

IMG_1502

Girafferne var meeeget populære :-)
IMG_1504

og løven siger WAAAAAAAH
IMG_1511

Vi så også pingvinerne svømme eller flyve under vandet:
IMG_1521


og selvfølgelig hvad Merle glædet sig til at se Flomme og Moto Moto.. der var dog ikke meget gang i flodhestene:

Far og Merle alene i Zoologisk haveSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: