Tuesday, October 20, 2009

Merle elsker heste

Hestepigen Merle

Merle har altid været ellevild nå hun har været ude og kigge på heste! hun elsker at lege med små legetøjsheste, kigge på billeder og film med heste... :-)

Fx. når vi har cyklet over til Herstedhøje og fodret hestene med græs, eller bare vi er kørt forbi en mark med heste..det er altid et hit. hun er vist ved at blive en rigtig lille hestepige

En 2 årig lille pige på en meget lille hest
Ved Fortunen i Dyrehaven København kunne vi få love at leje en lille mini hest for kr 100 for en halv time (eller 150 for en time).. det var fantastisk.. Merle elskede det, var slet ikke bange.. var bare så sød og grinende!

Hesten og Merle fik mange tilråb fra andre gæster i Dyrehaven.. men de klædte også hianden perfekt.. den ene mindre og mere sød end den anden :-) Frederik hedder hesten!

IMG_4211
IMG_4150
IMG_4209
IMG_4237
IMG_4165
IMG_4185


Især var Merle helt færdig af grin da Frederik begyndte at galopere op af en lille skråning, vist nok for at få lidt græs. han var lige til at styre selvom han gerne ville i nogle bestemte retninger den stædige lille hest :-)
... Imens Merle grinte fik hun sparket lidt med hælene, så Frederik satte i mere fart :-))) sikke en dejlig hygge dag til mors fødselsdag hehe


Lørdagsridning for små piger
Ved turen i Dyrehaven fik vi snakket med nogle af dem som lejede hestene ud. De sagde at Merle sagtens kunne blive skrevet op til lørdagsridning med det samme.. dr var nemlig lidt venteliste!! det må vi overveje :-)

Parcelgårdens rideskole
Vi ringede til Glostrup rideskole, Parcelgården, og de fortalte desværre at pigerne først kan begynde til ridning når de er 7 år. Man kunne indtil da godt møde op og leje en hest for kr.150 per time, og så trække rundt i området. Så lyder Fortunen lørdagsridning med andre små børn nu alligevel mere tiltalende :-)

Vi skal også lige høre Albertslund Ridecenter som ligger ved Stensø bag Naverland industrikvateret i Glostrup..

Et par gamle billeder og heste videoer
August 2009, Albertslund Ridecenter:


Juli 2009 ved Herstedhøje:


P7120010


Marts 2009, Fortunen, Dyrehaven:

Merle elsker hesteSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: