Monday, March 12, 2012

Video fra Bornholm Trailcamp 2012 - mens vi venter

Lidt håndholdt Contour stemnings videoer fra vores fede trailløb weekend på Bornholm.

Det er råt sammensat, ikke redigeret, men det kan forkorte ventetiden mens Salomon klipper noget rigtig prof og godt sammen :-)

Lørdag 10. marts 2012:
 

Søndag 11. marts 2012:
 

Tejn IF løb havde sammen med Salomon Danmark strikket et rigtig godt arrangement sammen til os, helt sikkert noget vi skal se om vi kan komme afsted til, når successen forhåbentlig bliver gentaget :-)

Vi startede ud med natløb i tåg om fredagen, så ingen video derfra.

Men lørdag var der kun let dis og tåge, helt ok at løbe i, og meget mere spændende at rapelle i :-) og fedt offroad bakketræningspas.

Heldigvis viste solskinsøen sig fra sin bedste side om søndagen, så vi fik en kanon fed 25 km tur baglæns rundt på Tejns Hammertrail rute. Det er den rute ultra løberne skal løbe 3 gange for 80 km og 6(!) for 100 miles / 160 km turen. Respekt!   den geniale rå Bornholmske natur er fantastisk smuk .. man glemmer nemt at ens lægge og lår er helt smadret :-)

Kæmpe indsats fra Tejn løbeklub
Tejn IF løb skal have kæmpe ros for prof afholdelse af arrangementet. Det lyser ud af dem at de har prøvet lignende og meget større arrangementer.. de ryster dem jo ud af ærmet.. det kan de bare det der.

Morgenmad, forplejning, bålhygge med tæpper, te og suppe ved shelters, frokost, aftensmad, fede ruter og spor, lokale løbe fanatikere som guider, bakketræning, offroad og tekniskt speed work, sovesal, hygge med foredrag fra Salomon, rapelling, logistik med bus og færge, hjælpere i køkkenet i klubhuset ... det hele spiller bare på underlig professionel vis :-)  og så er det absolut fair pris som de tager! sådan!

De eneste småting, som vi selv kan hjælpe med at forbedre, og som ikke ødelægger noget for oplevelsen, men næste gang så husker vi tørresnor og plastposer til vådt løbetøj, magnesium tabletter, varmere jakker og handsker til bussen/shelteres, badetøfler, og så måske spørge de lokale løbeguider om at dele endnu mere ud af deres trail løb teknik :-)

Samlet intet mindre end toppen af poppen, det de unge vil ha: 5 GEL'er for et perfekt arrangement!

Tak for fed tur!! glæder mig allerede til næste gang eller år, om det så bliver trailcamp, hammertrail marathon eller crossmarathon...

og for at citere Kim: 
Ud over et godt arrangement, kan man jo også glæde sig over at...* Lars rapedellede selvom han IKKE turde. * Jesper kom gennem ALLE 25 km på sidste tur UDEN gaitors. * Kim overlevede en HEL flaske kold vandet fra vandhanen på færgen.* Rune fik INGEN slidsår, men var til gengæld ikke fedtet med glidecreme - kun iført pulsmåler og briller.* Caspar fik loaded ALLE ture til endomondo kun få minutter efter vi kom i mål.
heheh... håber på snarligt gensyn med den Bornholmske natur :-)

Forresten gled jeg lige lidt på et vildt nedløb... og med håndholdt kamera blev det næsten til en undskyldning for at få fat i en nyere version af mit Contour HD kamera :-)) men også kun næsten,,, det virker sgu stadig.... det er kvalitet:

IMG_7786

UPDATE 2-APRIL 2012: jeg faldt over en god tur beretning fra Trailcampen, skrevet af en fra en rigtig løbeklub Langgarverne, altså dem som arrangerer det skønne Julestjerneløb lidt syd for Hillerød.  
www.langgarverne.dk/cms/.../Doc/Trailcampbornholm.pdf

UPDATE: 24. MARTS 2012.. nu er den officielle Salomon sammenklippede video fra Trailcampen kommet:

UPDATE: 
Lidt billeder fra weekenden kan ses på ultra og trailløberen Moses Løvstads blog,, det ser nice ud:  http://moseslovstad.com/2012/03/11/billeder-fra-salomon-trailcamp-pa-bornholm/


Video fra Bornholm Trailcamp 2012 - mens vi venterSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: