Monday, August 17, 2009

Mor er gravid og der er lussingesyge i vuggestuen

Da vi i sidste uge kom hjem fra Italien og så lå der et brev fra vuggestuen: de har haft tilfælde af den 5. børnesygdom Lussingesyge! ... den har Katja desværre ikke haft og eftersom hun er gravid så kan vi ikke risikere noget: Merle skal holdes hjemme!


I sidste uge klarede vi skærene, mandag og tirsdag havde Katja aftenvagt fra kl. 15, onsdag var Merle med farfar og bedstemor og torsdag og fredag havde Katja fri. Fredag sagde vuggestuen de ikke havde hørt om nye tilfælde af lussingesyge.. og der skal jo gå en uge fra sidste tilfælde er rapporteret.

En ny uge starter i dag
Så vi regnede med alt var godt her i dag mandag morgen, Katja var taget på dagvagt kl. 7 og jeg var godt i gang med morgenrutinen da vuggestuen ringede lidt over 8: "der er en forælder der har ringet ind og holder sit barn hjemme, med forventning om lussinge syge"... ARG..

Så er det jeg godt man har et fleksibelt arbejde.. med så kort varsel blev det til en halv hjemmearbejdsdag, kun afbrudt at lidt leg i haven og en frokost tur ud til hestene og til Herstedhøje... det er næsten som en weekend med Merle, det var helt hyggeligt :-)

P8170006

P8170002

Mor er gravid og der er lussingesyge i vuggestuenSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: