Thursday, October 18, 2007

Forbrug for Merle



I morgen tv snakkede de om forbrug, og vi bed selvfølgelig specielt mærke i forbrug relateret til ufødte, nyfødte og små børn :-) Budskabet var sådan set at kommende og nybagte forældre har så mange penge at det for fabrikanterne bare gælder om at finde på, så skal det nok blive købt, bare det markedsføres og sættes frem på den rigtige måde. Altså folk må godt føle sig lidt til grin :-)

Ind imellem har jeg også følt at vi næsten købte hvad som helst! Det seneste var en slynge som vi jo absolut måtte have. Vi bruger den bare ikke ... den er for besværlig... det er meget nemmere og hyggeligt at bære rigtigt på Merle! Eller hvad med Dodoo bamsen... den skulle kunne få Merle til at sove, næsten uanset hvad, for den udsender hjertelyden fra livmoderen... tjaaaa... den virker i hvert fald ikke på Merle :-)


Anyway, vi studsede lidt over det, skrev lidt ned, og sammenlagt blev det, inden vi var i Fields i dag, til over 20 tusind kroner(!) Det er jo også en sjat!

Så er det forresten da meget rart at der går rygter om at vi snart modtager en børnecheck. Den kommer nok ikke til at række, men det er da altid rart med et tilskud! Også rart at vi har fået nogle gaver, tusind tak!

Det bliver spændende at følge Merle, især når hun når sine tweens år :-) Gad vide hvor meget forbruger der bliver over hende hehe

Oh... forresten, selvfølgelig skal min mus have et stort tillykke selvom det er på blog :-) resten tager vi privat heh

Forbrug for MerleSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: