Sunday, October 28, 2007

Planlægning

Tjaa, det måtte jo ske, selv for os der ellers altid har levet dag for dag og altid bare gjort hvad der lige faldt os ind! Vi har fået os en kalender!!

Nu tænker du måske straks på sådan en mayland med spiralryg.. heh.. dem man havde da man studerede og skulle holde styr på fester, afleveringer, sport og træning, fødselsdage, familie fester, ferier, postnumre og diverse formler, folks telefonnumre og adresser, der var indlagt billeder, sjove citater og vittigheder samt fede tags og oneliners!

Nutildags går det ikke med en af de gode gamle kalendere, vi har allerede splittet en del af ovenstående ud, fx. til flickr, instant messaging, e-mail rundsendelser og blogs. Så næste naturlige skridt er naturligvis kalenderen!

Vi kunne nok have undværet kalenderen i meget længere tid, men da vi blev forældre blev tiden alligevel lidt mere presset, så nu er vi altså i gang.. kalendere har en tendens til at give indtryk af plads og overskud.. bare der er lidt luft så kan der jo presses lidt ind... man kender det godt fra arbejdet ik :-) Det ser ud til vi har massere af tid, vi siger derfor nok ja til mere end vi ellers ville have gjort, det er jo ikke nødvendigvis dårligt! Tids-spiralen er i gang... nu må vi se om vi kan styre den!

PlanlægningSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: