Saturday, October 13, 2007

Normalt eller ikke normalt?

Efter vi har fået Merle har vi set flere eksempler på hvorfor mænd ofte dør før kvinder! J mener næsten altid at Merle sagtens kan tåle dit og dat, og diverse observationer er helt normale og at ikke er nogen grund til alarm og slet ingen grund til at søge læge :-)

I dag var Merles afføring grøn, og K ville straks ringe til lægevagten, hvorimod J intet ville gøre. Ganske som forventet, det lyder som noget vi har oplevet før.

Vi er jo enige om at man skal holde øje med alt der afviger fra normalen! Problemet er at der jo ikke er en fast defineret normal, børn er forskellige, opfører sig forskelligt og kan tåle forskellige ting, så hvad er normalt?

Der findes jo diverse gode web fora (kun kvinder så vidt jeg kan se) hvor man kan snakke og spørge. Det er sjovt, men husk at man ofte vil komme til at høre om de meget sjældne tilfælde, dem som lægen eller jordemoder siger "det har jeg aldrig oplevet". For på web fora er oplandet pludselig hele Danmark (eller mere), og er ikke "kun" begrænsen til den enkelte læge eller jordemoders erfaringer. Så man kan godt blive lidt unødig nervøs.. men det er nu det hele værd :-)

Nå anyway, Katja fik ringet til lægevagten, som sagde at grøn afføring godt kan komme og gå, bare hun spiser og tisser. Og indtil videre så spiser hun lystigt, så alt ser ud til at være godt :-))

Normalt eller ikke normalt?SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: