Tuesday, September 08, 2009

Sæson 18 blev næsten glemt

Puha... det var lige før Survivor led samme skæbne som The Biggest Loser: en stille død.. ingen iver for at se nye afsnit.. ingen savn..


Men så fik vi endelig set et afsnit... og med det samme var den der: værten Jeff, de gode challenges, værdigheden, strategien, juryen, de perfekt castede deltagere, spændende personligheder, reunion .. alt det som vi elsker og som gør Survivor til perfekt underholdning!!

Ny Robinson sæson
Sjovt nok var det starten af Robinson sæson 12 som fik os til at se Survivor igen. For Robinson synker da lavere og lavere, længere og længere væk fra at være kvalitetsunderholdning. Nøgenhed, dum mod klog, lænke folk sammen.. Og så krydret med værten Jacob Kjeldberg som ikke kan skabe en god og spændende steming til ørådet.. han skriger og råber konstant, han skaber dårlig stemning med sine nedladende udfald mod deltagerne... der er ingen værdighed, ingen strategi.. jeg gider slet ikke skrive mere om hvor dårligt det er.. her efter 2. afsnit er vi stoppet med at se det .. gid TV3 dog ville stramme sig op og kopiere Survivor konceptet..

Nå men Survivor sluttede efter 39 dage... med de 2 venner som allerede efter 3 dage aftalte at de ville gå hele vejen til final two.. det kan jeg ikke huske vi har set før, og nu sidder de der: coorperate consultant Stevens mod cowboy rancher JT! og for 2. gang i Survivor history fik vinderen alle 7 jury stemmer: JT!! den fortjente vinder :-)

Noget der sprang i øjene undervejs i sæsonen var at JT var forholdsvis ærlig, hvis ikke helt ærlig! Og at han tog Stevens med til final-two var perfekt eksempel på det! han kunne også nemt have vundet mod Erinn!

The dragon Slayer, controversial, adventurer, jackass, last mochachian, "none of us have tried this ... I have".... Coach! Perfekt casted... det er altså bare godt! Tænk at han havde sin assistant coach hvor alle andre havde familie eller kærester på besøg! og så blindsidede han Jeff med sin lie detector test om hans tilfangetagelse af natives i Amazon.. LOL! han er altså for sjov!

anyway... Outwit, outlast, outplay! we love it!!! 9 år og 18 sæsoner.. på vej mod 19. sæson i South Pacific Samoa!!! det skal vi se

Survivor DVD'er
Nu skal vi så se at få set de sæsoner vi har købt på DVD.. sæson 1 og 2 af dette legendariske show ... :-)

Sæson 18 blev næsten glemtSocialTwist Tell-a-Friend