Friday, September 21, 2007

Living with a 42" plasma



Nu har vi haft vores nye panasonic TH-42PV70 plasma fjernsyn i næsten en uge! Det er kommet op på væggen, og efter en smule tvivl om opløsningen var i orden, så er vi nu blevet meget glade for det :-)


Der er et par ting som betyder rigtig meget for vores oplevelse af et godt fjernsyn, kan summeres således:
  • Tekst TV hukommelsen er i top, der er ingen forsinkelse fra man trykker på TTV knappen, det virker som om de 1500 siders hukommelse faktisk bliver brugt!

  • Kanal zap er rigelig hurtig, man bliver ikke irriteret når man vil zappe hurtigt, dog kunne det godt være lidt hurtigere.
  • Interface til PC fungerer, og det er nemt at vælge gennem AV knap på fjernbetjeningen.

  • Kvaliteten er i orden. Med vores 3.5 meter afstand til fjernsynet så er det perfekt med 42" og 1024 x 768.

Så alt i orden med selve fjernsynet, det er det primære, nu skulle vi bare have det op på væggen! Da jeg først kiggede bag på TV'et synes det ikke klart hvordan vægophænget skulle monteres, der var ingen VESA standard vejledning i manualen. De runde sorte plastik dutter var ikke lige til at få fri, så det strejfede mig ikke at det var dem som skulle af.

Der var en masse på nettet om forslag til hvilke wallmounts som kunne bruges, men ingen havde tilsyneladende haft problemer med selve monteringen. Første efter en del søgning fandt min kollega en post om det, og det var lige præcis de sorte plastik stykker som skulle lirkes af :-) Vægophænget fra Harald Nyborg, til kr.249, virker fint :-)

EDIT 1: Ophænget er vi ikke helt tilfredse med, det har desværre en lidt stor afstand til væggen, faktisk næsten 18 cm. Fjernsynet kan dog til gengæld vippes, men det har vi ikke tidligere savnet, så den feature mener jeg godt vi kunne have undværet. Det måtte hellere være tæt på væggen.

Living with a 42" plasmaSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: