Sunday, September 23, 2007

Mediadefender leaked e-mails

Rene og Petra var forbi til middag her til aften, det var hyggeligt som altid.. en af de sjove news som var gået os andre forbi, var historien om Mediadefender e-mail leakage, som Petra havde hørt om! Der er masser af detaljer under "Leaked information" i artiklen på Wikipedia.

Det viser sig at en mindre heldig person hos MD har forwardet al sin interne post til sin Gmail konto som så havde et meget simpelt kode ord. Den præcise torrent med leaket info har flere detaljer, og http://mediadefender-defenders.com/ har emailsne online så man kan browse dem... damn det må være surt for MD!!!

I øvrigt faldt jeg over en afledt historie på slashdot, tilsyneladende vil tpb sagsøge nogle svenske selskaber for at ddos, hacke, spamme og i øvrigt forsøge at genere tpb på, efter tpb mening, ulovlige måder. Meget spændende hvordan det udvikler sig.

Grimt hvis virksomheder har benyttet ulovlige metoder til at opnå deres mål. Uanset at jeg ikke støtter p2p og piratkopiering, så helliger målet ikke midlet!!

Mediadefender leaked e-mailsSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: