Sunday, May 03, 2009

Paquiao mod Hatton - et af 2009s boksebrag

Så er der mester kamp i boksning igen!!! denne gang 140 pund mellem Manny Paquiao vs. Ricky Hatton... en kamp jeg har set frem til i lang tid, efter kampen mod de la Hoya i december skrev jeg følgende til mig selv:

Som tilskuer er jeg imponeret og meget underholdt af Mannys boksestil... det er dygtigt teknisk, hurtigt og flot at se på... 
Sammenligner man med en mulig kommende modstander Rickie Hatton, som vi så vinde for nogle uger siden, så er han en tonser, en møver og en sej gut, men ikke så flot og køn boksning at se på. Han kaster sig bare frem og frem og overrumpler modstanderen..  Hvis Manny kan undvige og være på tæerne mod ham så er det meeeget flot!!! den kamp eller enhver anden næste kamp med en af de to skal jeg i hvert fald se.. 

Rickie hatton var forresten mega sjov med sit fat suit, som han kom ind til kampen mod Malignaggi i. .. for sej selvironi :-)

Nu får vi se...  The fast and furious vs. British brawler power :-)

Hattons fans er utrolige, det er som en britisk fodboldkamp.. de trommer og synger slagssange.. sikke en stemning! Og så vælger Hatton at gå ud først, fordi han mener han udfordrer Paquiaos title som "world best pound for pound fighter":-) Som en af kommentatorerne sagde:
"warriors with armies of fans.. now they are alone to battle.."


Husk stadig på at Manny er venstrehåndet, han har en djævelsk hurtig og hård højre, som kan være svær for højrehåndede at blive vant til!!


The fight - round by round

1. omgang
hurtig overhand right fra Manny rammer Hatton.. hårde hurtige højre rammer
manny undviger, han rører tovene og drejer væk og ind i ringen igen! flot og kort efter en flot serie som rammer meget!

5 sekunder efter tonser Hatton frem med venstre hook, men Manny er væk, og straffer med det samme Hatton som ikke har nogen parade, og Hatton ryger i gulvet til tælling med en hård højre. wow!
hatton fik nogle flere sekunder på tællingen, men Manny slår så hårdt, præcist og hurtigt, og undgiver samtidig Hatton der tonser frem, så Hatton ryger i gulvet igen med 9 sekunder tilbage af 1. omgang!
10 - 7

Og i slow kan man se det første knockdown faktisk er Manny som bare slår så hurtig højre hook mens Hatton ikke har paraderne helt oppe.. fantastisk

Hatton, ringhjørne: you gotta move your head. keep your hands up... 


2. omgang
Hatton keeps coming, men Manny undviger og drejer.. han bouncer rundt som vi så mod de la Hoya.. meeget flot boksning!
Flotte højre og venstre hooks af Manny... hele tiden
Og så BOM, Mannys power hånd rammer: en kanon venstre lige på Hattons hage,  og så er Hatton helt væk! Han er ikke bevistløs som man se folk være i UFC, men Hatton er helt gone!!  Hatton så slet ikke slaget komme.. og så gør det altså av.. meget præcist hårdt og hurtigt og uden at opdage det.. bom!

I slowmotion kan man se det er en venstre hook faktisk.... og Hatton er bevistløs tror jeg da han lander i gulvet, hans nakke er slap og hans hoved hamrer ned i gulvet!


Post fight
Under interviewet kan man se hvor prof Manny er, han siger bare han gør sit job, og vil ikke sammenligne denne sejr mod sejren over De La Hoya i december!

Meeget flot boksning af Paquiao Pac-Man, han virker som om han kan alt og slår hårdt med både venstre og højre.. og han kan undvige, han er simpelthen så hurtig ... Manny er virkelig verdens bedste bokser, pound for pound...

Mannys kampe vil jeg altid forsøge at se!!  Nu ville det være spændende at se Manny mod Floyd Mayweather Jr.   efter Marques kampen i Juli 2009 som Floyd måske vinder :-) 

boksning når det er bedst!!!

Paquiao mod Hatton - et af 2009s boksebragSocialTwist Tell-a-Friend