Sunday, December 06, 2009

Ingen nyre bækken betændelse - bare virus og feber

I går aftes havde Merle feber... det sker heldigvis meget sjældent, sidst var skoldkopper i februar og feber ved nytår. Anyway, i går aftes klarede vi skærne med børne panodil.. og vi håbede det ville være væk her til morgen.



IMG_5182


Ondt når man tisser
Men i dag til eftermiddag, mens vi havde familien på hygge til gavespil, skøn Irma gløgg og hjemmelavede æbleskiver, så sagde Merle pludselig at det gjorde ondt når hun tissede. Og hun sagde hun havde ondt i nuffen.. altså numsen. Vi var i tvivl om det var fordi Merle fik taget sin temperatur i morges.. og hun synes ikke det var rart. Vi stoppede da hun skreg og vred sig, da viste temperaturen 38,5.

Vagtlægen og skadestuen
Nå men konen tager jo aldrig nogle chancer, så med forklaringen ovenfor så mente vagtlægen at det kunne være nyrebækken betændelse! Og det er alvorligt.. der skal man indlægges...

Merle var meget alert.. "ikke vacineres i min nuffe".. vi har jo læst "Totte ved lægen" maaange gange, og der bliver Totte jo stukket og det gør ondt. Og hun var ked af at mor havde taget temperaturen i numsen, så uha det var næsten et traume at komme til lægen :-)

Så efter familien var taget hjem, tog vi en tur til skadestuen. Lægen på skadestuen mente dog det kun var virus! Det baserede han på at Merle var frisk og aktiv, ikke havde kulde og rysteture, ikke hævede lumfer bag ørene, ørene så fine ud og tryk på maven føltes ikke hårdt og Merle reagerede ikke rigtig på det.

Hvis feberen fortsætter hele dagen i morgen, så skal vi forsøge at få en urin prøve fra Merle.. med en urinpose til ble som vi kan købe på apoteket. Nu må vi se hvordan det går.. vi krydser fingre!

Ingen nyre bækken betændelse - bare virus og feberSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: