Sunday, June 06, 2010

Elias næsten 7 måneder - og 40,2 i feber!

Sikke noget.. her til aften har Elias meget høj feber: 40,2 ... og man kan virkelig mærke han brænder! Det er efterhånden et par gange vi har oplevet enten Merle eller Elias have feber!



IMG_1955

Børnepanodil - problematisk for drengebørn?
Mor har givet ham børnepanodil her i dag søndag siden det startede med feber ved middagstid.. Elias var simpelthen mere sløv og blev ikke så gal som han plejer når man sætter ham fra sig... mor vidste der var et eller andet galt. Nu da jeg læste om børnepanodil, så faldt jeg over en artikel hvor der står at børnepanodil indeholder hormonforstyrrende stoffer.. så vi bør finde et alternativ!!

3 dages feber - se tiden an!
Elias er jo kun 7 måneder, så vi ringede lige til vagtlægen for at høre. i feber her søndag aften. Som tidligere spurgte vagtlægen til om Elias spiser, tisser og iøvrigt er til at komme i kontakt med. Og alt er jo ok.. så det tyder på at være en 3-dages feber hvor kroppen skal have bugt med et eller andet og derfor hæver temperaturen.

Vi skal altså lige se tiden an... feberen opdagede vi lørdag morgen, så hvis det ikke er væk om 3 dage tirsdag morgen, så skal vi til lægen med ham!

Iøvrigt tænkte vi på om det kunne være en tand... det har vi tidligere haft mistanke om med Merle.


UPDATE
Om tirsdagen var Elias meget bedre, men mor tog alligevel til vagtlægen, som bekræftede at det nok var 3 dages feber. Han sagde at vi skulle kigge efter "3-dages feber knopper" på Elias krop cirka på 4. og 5. dagen, og ganske rigtigt så kom de. Knopperne hedder ikke noget specielt men så var der ingen tvivl om hvad han fejlede:

IMG_1986


Elias næsten 7 måneder - og 40,2 i feber!SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: