Saturday, June 12, 2010

Merle sidste dag i vuggestuen Rødkælken

I går havde Merle sidste dag i sin vuggestue Rødkælken.. tænk at hun er blevet så stor pige allerede!


Det er ikke så lang tid siden vi var til Merles forældre samtale, og nu er det så slut .. det er meget vemodigt. Da jeg læste pædagoernes afskedsbrev til Merle var det helt underligt... Det er jo vores første barn Merle .. hun har tilbragt så meget af sin barndom i den vuggestuen og med de mennesker.. Merle har leget, synget, grædt, grint, spist, hygget.. og også fået en hel del opdragelse af Ugle stue pædagoerne Birthe, Pia eller Ingrid.

Det er jo sjovt som pædagoerne i vuggestuen kender Merle virkelig godt. Og jeg har da også fået sludret en del med dem om løst og fast, gennem de 2 år der er gået siden juni 2008.. næsten hver morgen og hver eftermiddag har jeg afleveret og hentet Merle. Dejligt at det er rare mennesker, som har overskud til at være sammen med alle de børn hver eneste dag :-) Vi har været så glade for at Merle har fået lov at tilbringe sin tid hos Fuglekær vuggestue.. kan varmt anbefales!

Merle lavede afskedsgaver
Mor og Merle fandt på at male porcelæns kopper som vi skulle have med fredag morgen. Det kræver lidt planlægning, vi gik allerede i gang med onsdag eftermiddag, for kopperne skulle tørre 24 timer, så ind i en kold ovn, op til 150 grader og hærdes i 30 minutter, og så køle af. Men det var rigtig hyggeligt for Merle og hun var så stolt da hun gav Ingrid gaverne :-)

IMG_2002
IMG_1999

IMG_1987



Pølsehorn, mariehøns og pizzasnegle
Selvfølgelig lavede vi også en masse bagværk: pizzasnegle med rigtig tipo 00 mel, muffins med mariehøne glasur og chokoladestykker, og så 2 forskellige slags pølsehorns dej: en sød bolledej og en ciabattadej. Merle hjalp og som altid er det hyggeligt :-) lidt travlt havde vi dog fredag morgen, selvom dejen var lavet dagen i forvejen så skulle pølsehornene lige bages.


IMG_2018
Næste gang husker jeg lige at prikke i pølserne inden de kommer i svøb, for ellers sprænger de jo :-)


IMG_2017

IMG_2016

Det var i øvrigt rigtig nemt at lave pizza snegle: jeg brugte almindelig pizza dej, smurte blendet tomatpure, salt, flåede tomater, et par rigtige tomater på dejen. Lagde et par gode skriver skinke på, og rullede det sammen til en roulade. Skar derefter skiver i cirka 1 cm tykkelse. Ind i ovnen, og lidt Mozarella på, nogle før bagning og nogle efter :-)

IMG_2014

IMG_2013


Merle fik sin vuggestue sangbog som gave
Da Merle kom hjem fra sidste dag i vuggestuen havde hun sin elskede sangbog med!! Det er den bedste gave man overhovedet kan give Merle.. jeg ved ikke om det er en standard gave til alle børnene, men det er i hvert fald en meget flot gave som vi, og ikke mindst Merle, er rigtig rigtig glad for!

Gennem lige så lang tid jeg kan huske har hun elsket at sidde og synge med den bog nede på Uglestuen i vuggestuen. Når man henter Merle mens hun synger sammen med Marie eller Annika så vil hun slet ikke hjem... der skal liiige synges 3-4 sange og man skal være med.

Hele fredagen havde Merle sangbogen klistret til hånden. Hun gik ingen steder, hverken have eller udestue, eller fjernsyn, uden bogen! Her til morgen lørdag er den også med hele tiden... hun er så stolt og glad over at have fået den som gave fra Ingrid og vuggestuen!

IMG_2051

IMG_2048


Og selvfølgelig skulle Merle sove med sin sangbog :-)

IMG_2078

IMG_2071



Børnehave - spændende ny tid
På mandag starter Merle i børnehave.. det er så spændende. Merle glæder sig rigtig meget for Noah og Holger kom over omkring 1 måneds tid siden, og hun har savnet dem meget! puha... der er ellers nogle store børn over i børnehaven.. vores store pige er blevet børnehavepige!!!

Merle sidste dag i vuggestuen RødkælkenSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: