Monday, April 13, 2009

Merle jagter påskeæg i haven - 2009

Det har været en fantastisk påske... med sol, lidt arbejde, hus og have arbejde, lidt træning, og en masse familie og vennehygge... i det hele taget et dejligt afbræk fra hverdagen!


Påskesøndag havde vi nogle venner og familie på besøg til kaffe, frokost, hygge og ikke mindst påskeæg leg i haven! Det var K som havde leget hare i haven... alletiders.. børnene og de voksne var ellevilde, og der var lidt julegave stemning over feltet! De lidt større børn Gaia, Tilde og Christian-Thor havde allerede smugkigget i haven og der gik kun få sekunder fra starten lød til de havde fisket de første æg ud af buskene hehe

P4120159

Merle og Anna-Sofie og de andre små var lidt mere forsigtige, det var sjovt at se dem rende rundt på opdagelse i haven:

Merle nysgerrig


Påskeleg i haven


Det var supervejr og hygge i haven.. og jeg havde knoklet dagene forinden med at få lavet en ny gynge færdig til haven... den blev vældig populær:

Hjemmebygget gyngestativ

nu mangler jeg kun lidt træflis i bunden, for den jord er lidt hård at falde af på!! selve træværket holder max... stolperne er gravet 80 cm ned, der er fliser oven på ler og løse sten og knuste fliser samt stolpe beton rundt om :-) Hele skidtet testede min favorit tømrer mester med sine lidt over 100 kilo hehe.. overlæggeren er fuldstændig i vatter eller vage, men giver sig lidt som den gerne må.. for netop at undgå den knækker :-) joooo jeg er helt stolt hehe 7-9-13


Den gamle sandkasse kunne stadig bruges:
David i sandkassen


Fuld hus i sandkassen

Nu får vi se om der bliver tale om en tradition.. i så fald bliver det meget trangt hvis folk får flere børn... udestuen var totalt proppet.... så skal det være i haven med pavillion til næste år i hvert fald!!!

Merle jagter påskeæg i haven - 2009SocialTwist Tell-a-Friend

3 kommentarer:

Unknown said...

Må mån spørge hvordan i har monteret jeres gyngestativ i træet??

Unknown said...

Må mån spørge hvordan i har monteret jeres gyngestativ i træet??

J said...

Jo da, det holdes på plads med nogle lange franske skruer. Og det hviler på en kraftig gren. mvh Jesper