Thursday, February 25, 2010

Survivor 19 - Russell the sole survivor!

Så fik fik set sæson 19 af vores favorit tv show færdig.. Survivor Samoa..

Vi synes at hver sæson er rekord sæson, bedre og bedre, og man skulle tro det på et tidspunkt bliver kedeligt.. ja så blev det alligevel fantastik underholdende endnu engang!

Nu spiller de virkelig spillet
Jeg kan huske vi synes gameplayet i sæson 16 var utroligt.. der blev scramblet, tænk mange skridt frem, mange muligheder blev vendt og der blev spillet med garderinger og med højde for ditten og datten.. ja så fik det faktisk endnu et nøk op af i denne sæson 19...

Alle spillerne virker som om de har studeret survivor på en højere læreanstalt.. de kender virkelig mulighederne i spillet.. de spiller hinanden, scrambler og er strategiske!!!

Oliekongen Russell er i en klasse for sig selv
Denne sæson udmærker sig ved at man næsten kun husker een person.... 1 person har udgjort hele sæsonen.. på mange måder!! Jeg mindes det ikke lignende.

Russell.. jeg kalder ham lige oliekongen fordi han ejer et oliefirma.. en person som lægger ud med at sige han er med for at vise verden hvordan man vinder Survivor! hvorefter han lægger alliancer som alle andre har gjort før.. men han begynder så at ødelægge det for sit hold, hælde deres vand ud, brænde deres sokker og alt muligt underligt..

Først tænker man, han er sguda åndsvag.. han ryger ud.. men det hele lykkedes ligesom for ham.. og det begynder at gå op for en at her har vi en meget intelligent mand! man bliver alligevel lidt facineret og synes han er skarp og gør det godt!

Fx. finder Russell idols uden at have clues, blot ud fra sund intuition og fornuft: "hvor ville de gemme idol, så det kan beskrives"... det kom bag på selv Jeff og producerne!

Finale mellem Russell, Natalie og Mick
Da Russell besejrede Brett i sidste dyst, og Brett røg ud, der troede vi virkelig at Russell havde vundet det hele!

Til juryen var Russell meget ærlig.. det syntes jeg faktisk godt om:
Hans opening statement.... the most honest.. boiled down to: I came to win, and i used people and made huge strategic moves... Lie, cheat and steal, .

Direkte adspurgt af jury, fik Russell pyntet lidt fx. at han privat lever efter "Honor integrity loyality in real life..." .. men der var mange som var efter hans måde at spille på.. "using people as pawns...".. det var folk ikke vilde med!

Mick og Natalie havde ikke en chance
I finalen sad man med en fornemmelse af at Russell var for dygtig, han havde svar på alt, tvistede og manipulerede alt i sin retning....jeg levnede ikke de andre en chance! ... liiiiige indtil den sidste fra juryen.. Eric.. Eric had a last fantatic speech from jury stand.. boiled down to: I (Eric) vote for Natalie.. Russell behaving wrong... Mike did nothing..."myabe in an environment of arrogance and lie cheat and steal.. she is the most deserving!"

Det var som om Erik solgte Natalie i en fantastisk tale, og han fik talt Russell helt ud af billedet.. jeg gad godt vide hvordan stemmerne var faldet uden Erics tale som den sidste!!

Den lille pige som gemte sig ... vandt!!
Og så kom afgørelsen.. 7-2 ... Natalie vandt! Den lille pige som havde gemt sig bag Russell og de andre?? det troede jeg aldrig juryen ville give sejren. Før har jury ladet piger vinde, fx Parvarti men hun var jo stærk.. her var det nok Russell som de bare ikke kunne snuppe.. præcis som Eric sagde det!

$10,000 for titlen
I reunion var Russell knust.. blanke øjne.. han fattede ikke han havde tabt.. man kan se han er vandt til at få tingene som han vil have.. han troede han havde den regnet ud! Men han skulle ikke have taget Natalie med til finalen...

Russell selv, og os og rigtig mange andre, mente også at "Russell played a better game?"... men "is he the sole survivor?" ... hehhe... han ville i hvert fald give Natalie $10,000 for titlen hahha... men sådan virker det jo ikke ... nu må han prøve igen i sæson 20!

Forresten havde Jaison en guld kommentar.. " every office has a Russell....that says i didnt come to work, i came to play".... og alle hader sådan en.. men på Tv elsker vi ham ... underholdningen leve!!!

ja ja.. Russell var korrekt omkring "I take the game very very serious "... ..men han tog fejl omkring " ..dumbass girl alliance.. " det var en af dem som besejrede ham .. . doh

Russell vandt trods alt sprint award, the player of the season voted by viewers... 1. russell, 2. shambo, 3. brett.... et plaster på såret nu hvor han ikke blev sole survivor s19!

Sæson 20 .. kan det blive ved at blive bedre
og så er sæson 20 allerede begyndt... heroes vs. villains fra tidligere sæsoner.. :-))) det lader til at blive gensyn med the dragon slayer sæson 18, den navie og dummeste survivor ever Eric som forærede immunity til heksekedel pigerne fra sæson 16 (hvor Parvati vandt), Russell oliekongen fra s19... tjaa... det bliver godt :-)


Survivor 19 - Russell the sole survivor!SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: