Tuesday, May 13, 2008

Survivor 16 - record season!


Survivor season 16Puha, endnu en fantastisk Survivor sæson er slut! Med rekort mange vilde blindsides, underholdende handlinger og dumheder, godt blandet sammen af nogle meget store personligheder.. vi sluger det show RÅT!!

Survivor: Fans Vs. Faves: The Season Finale

Survivor Fans! Another fantastic season is over.

...

SPINNING A WEB TO VICTORY: PARVATI IS SOLE SURVIVOR

Watch the Full Episode
Watch Clips from this Episode
Watch Erik's Final Words
Browse Photos
Discuss with Fans

After 39 days, twenty Survivors, tribes divided between Fans and Favorites, harsh conditions that forced three people from the game, a powerful female alliance, and an unprecedented number of blindsides, there emerged a Sole Survivor. The woman's alliance devoured the men one-by-one in the merged Dabu tribe and eventually each other, whittling down to four strong women: Parvati, Amanda, Cirie, and Natalie. But it was Parvati Shallow, the 25-year-old Charity Organizer from Los Angeles, California who outwitted the competition, orchestrated a blindside against the biggest threat in the game, Ozzy, and made the right social connections that ultimately won her the million dollar prize and title of Sole Survivor on SURVIVOR: MICRONESIA: FANS VS. FAVORITES.

Denne gang blev gameplayet rykket en liga op.. fra det sædvanlige med alliancer og forsøg på at snyde de andre deltagere, så begyndte pigerne at ud
tænke formuleringer som skulle så den som skulle snydes til selv at snuppe maddingen! Og med et par lettere naive unge drenge så lykkedes det til fulde:

Ozzy blev blindsidet af Parvati og Cheri der viste de ville det seriøst denne sæson.. uden at Amanda eller James fik nys om det, så røg Ozzy med et idol i tasken .. surt..

Jason lagde ud med at tro på alle deltagerne ikke ville stemme på ham hvis han tabte en dyst med vilje. For senere at tro på Natalie havde sendt ham til Exile island for at de skulle arbejde sammen med de idol han skulle finde!! puha.. der viste Natalie at hun var meget udspekuleret og kynisk kold ... perfekt i Survivor :-) Vi var også helt færdige da Jason faldt for Ozzys falske immunity idol, som han forærede til Eliza der bare troede han var ude på at snyde hende.. LOL

eric_is_the_dumbest_survivor_everSom om Jasons morsomheder ikke var nok så faldt Eric i den vildeste hekse suppe -- først får Amanda overtalt Eric til at tage hende med på en reward, kort tid efter de var uvenner! Og hun får også overtalt ham til at sende hendes allierede til Exile hvor der ligger et idol og venter.. der gik det virkelig op for os at Eric var meeget naiv! Men det største var da Cheris kokkerede den geniale hekse gryde ide: der er 4 piger tilbage og Eric har vundet immunity.. æv for dem.. de 4 tøser skal stemme een hjem.. men så tænker Cheri: "How about you talk Eric into giving you his immunity neckless?" .. "Nooo.. who would fall for that???" ... og så starter pigerne ellers en udspekuleret snak om at det kan gavne ham for de vil bedre kunne lide ham og bla bla.. dælme om han ikke så giver immunity væk.. og BOOOOM ... 4 stemmer på Eric og så hang han lidt med hovedet... girl mind power at it best, silly 21 year old boy at its worst ... LOL ... men som James sagde: "I lost my reign of dumbest survivor ever!!!!" det må du nok sige :-)) De har refereret det godt på realityworld.com:

"If [Erik] didn't have that necklace, he'd be gone," said Parvati.

Well, what if he didn't have the Individual Immunity necklace?

"I wonder if he would give Nat his necklace," asked Cirie aloud. "Probably not, huh?"

Still, she asked if Natalie thought she could sweet-talk Erik into doing
just that. Amanda implored Natalie to "work her magic" and "convince" him to
give it to her because it would be an opportunity to "redeem" himself with the
jury.

"Tell him that if he were to give you the necklace, that would
redeem him and we'd vote for Amanda," explained Cirie.

"Who would fall for that?" wondered Natalie. "I feel stupid listening to you guys right now."

Despite thinking the plan was "ridiculous," Natalie decided to approach
Erik to give it a shot by explaining she and Cirie would vote with him to take
out Amanda if he gave up the necklace as a sign of good faith.


Ud over det fantastiske blindside spil, oscar tåre scener fra Amanda The-incredible-actress, og dumheder så var der jo lige muskebundet Joel der i en dyst var spændt sammen med spinkle Chet... Joel trak bogstaveligt Chet rundt i en forhindrings labyrint og på et tidspunkt dukker chet sig for at kravle under en rafte, Joel rykkede i snoren og Chet banker hovedet i raften: Chet: I hit my head back there.. Joel: I dont care .... Chet: I know. ... HAHAHA

Selve vinderen af Survivor 16 blev Parvarti (5-3), det havde vi ikke regnet med. Hun var i finalen mod Amanda.. den søde dådyrøjne pige som ikke havde spillet så åbent aggressivt, men mere lusket man fornemmede at hun var meget meget falsk.. det var nok hendes falskhed der gjorde at folk ikke kunne holde ud at stemme på hende, så hellere på Parvati der var ærlig om sin flirt for at få alt... 2 rigtig væmmelige falske piger, men skide underholdende :-))) Amanda overraskede faktisk med hendes skuespiller evner og flair for spillet.. hun vendte lige alliancer, twister og muligheder en ekstra gang.. meget imponerende væmmeligt heh.. men som hun selv sagde til reunion showet.. 2 sæsoner i træk, og i finalen begge gange: det spil har været hendes liv i lang tid og hun kunne næsten ikke begå sig i hverdagen fordi hun var så mistroisk på alle hehehh...

Ligesom før sæson 16, så glæder os naturligvis helt vildt til næste sæson 17 som skal foregå i Afrika!

Forøvrigt ville det være super om man kunne købe de gamle sæsoner på DVD for vi har ikke fuldt med før siden sæson 11 tror jeg... og når man ikke ved hvem der vinder så er det ligemeget at det er oldnordisk... vi ville sluge det råt !!

OUTWIT - OUTPLAY - OUTLAST

Survivor 16 - record season!SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: