Saturday, August 16, 2008

Merle mumze musens 1 års fødselsdag

Et fantastisk dejligt år er gået, hurtigere end vi kunne nå at blinke! Så i dag kan vi fejre Merle musens 1 års fødselsdag! En dejlig varm sommerdag, med masser af boller, lagkage, varm chokolade, gaver og alt muligt andet... (og jeg tog selvfølgelig en masse billeder)

Dagen startede dejligt, Merle havde lidt småhoste, men ellers frisk!!
Merle 1 år

Far og mor knoklede med lagkage og boller hele dagen! Det hele skal laves fra bunden af hvis praktisk muligt! Jeg skal nok lave en blogpost om opskrifterne senere... det bliver ikke lige i dag heh. Men ja, det er bare sjovest når alt er økologisk og lavet fra bunden af, så når vi har mulighed og tid så gør vi det gerne! Og i dag kunne folk rigtig godt lide det.. det er dejligt :-))
Nætsen økologisk lagkage

Det var næsten for varmt til varm chokolade, men det gik først op for os da vi sad med de varme kopper :-)

Vi slog 2 fluer med et smæk og lavede en festbolledame, i stedet for en kagemand! Damen fik glasur på og var med meeeget smør, så den var lækker og usund som det skal være:
Boller

Camilla Plum bolledej opskrift er noget mere sund, kun halvt så meget smør, så den lavede vi også en bunke af.. så er der lidt af hvert :-) Ligesom 2 slags chokolade - een på sødmælk og een på vand :-)

Merle fik også nogle dejlige gaver, inklusive en ny gåvogn, og denne gang virker den faktisk ude i haven:
Merle 1 års fødselsdag

Nå ja, hvis du vil købe en motorcykel, så har Mikkel sin til salg! Her brillierer han lige inden han må sige farvel til den:

Lidt flere billeder fra dagen:
hallooo

go morgen!

Merle perle fylder 1 år

Sandkasse sjov

Jaaa gaver

Merle gynger

Merles fødselsdags kager

Kreativt kort fra Christian-Thor

Merle mumze musens 1 års fødselsdagSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: