Monday, September 08, 2008

Kampman og Franklin i hver sin kamp - UFC 88

Yes, så er sommer UFC pause ventetiden ovre!! yes.. og med en utrolig Prescott knockout af Amir Khan på nethinden så var jeg klar :-) med krydsede fingre for vores danske fighter Martin Kampmann i UFC 88!!


Det var veteranen Nate Marqvardt som stod foran Kampmann i 185 klassen (jo den klasse som Anderson Silva er champ for!) Man skal godt nok være stærk for at ønske sig at stå foran Nate i octagonen. Nate så meget stærk ud, men Martin så lige så ubekymret ud, med sit skæve smil :-) Desværre blev Martin ramt af et headkick tidligt i første omgang, og med et knæ, par præcise uppercuts og hårde strikes så var Martin ned og kampen blev stoppet. Pis, men det var også noget af en omgang at komme ind til! Jeg håber Martin kommer tilbage i UFC... kæmpe respekt for at han kæmper i UFC.. det er utrolig flot!!

Franklin er nu 33 år, har vundet 23 og kun tabt 3 (heraf 2 til Anderson Silva), og skulle nu kæmpe i 205! Jeg synes han ser mindre skarp ud end tidligere, men Franklin levede op til mine forventninger! Han går fremaf, fremaf, vil noget og satser også lidt. Det skaber underholdning, og flotte kombinationer! I denne kamp fik han hurtigt taget på modstanderen, blandt andet med en masse gode legkicks. Det er utroligt så effektivt det er, dog var det ikke ligesom Rampage vs. Griffen hvor Rampage ikke kunne støtte på benet! Nå men det var også et spark der afgjorde Franklins kamp.. et hårdt skinneben til leveren af Hammel.. bum og TKO! Så selv med et nasty cut på øjelåget så formåede Rich at vinde... god kamp!

Kampman og Franklin i hver sin kamp - UFC 88SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: