Tuesday, October 06, 2009

Find 5 fejl .. jeg mener larver!

Tja... der var begyndt at være flere og flere frømøl i køkkenet igen.. men eftersom alt mel, kerner og korn er pakket ind i tætte plastik beholdere så var undrede vi os over hvor de kom fra... lige indtil i dag.. for så en dag skulle vi have ris!


så værsgo og leg "Find fem larver" ... nå ja, behøver jeg sige at jeg var den eneste der kunne spise uden om og videre af ris denne dag ... hehe :-) men det er jo bare lidt ekstra protein og de har jo levet af ris så det er jo ingenting i sammenligning med hvad folk æder i Survivor eller Fear Factor!!

frømøl larver i ris


5 og 10 kg poser med ris
Jaaa.. sådan kan det gå når man har 5 kg poser med ris fra den lokale pakistanske butik.. det er i øvrigt gode ris - som dog er blevet lidt dyrere til omkring 30 kroner kiloet på det sidste.. anyway.. posen var uden lynlås.. og opbevaret i vores køkken hvor der er godt gang i økologisk mel og korn hehe :-)

Plastik bøtter
nu køber vi så ris i mindre lukselvposer, og opbevarer risene i plastik bøtter :-) selvom man skal huske at sætte låget rigtig godt på, ellers sker der bare som i denne video med frømøl larver hehe

Find 5 fejl .. jeg mener larver!SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: