Wednesday, October 28, 2009

Godt at hakket økologisk kød sælges i små pakker

En god kollega sendte et interessant link, om hvordan klimaet kan reddes hvis alle spiser mindre kød! Det har jeg hørt før fra samme kollega, eller rettere han sendte mig et citat af en vis herre:
Nothing will benefit human health and increase chances for survival of life on
Earth as much as the evolution to a vegetarian diet. --- Albert Einstein

Interessant, bestemt! og der er nok noget om snakken.

Det er som om det bliver mere og mere acceptabelt at sige man ikke spiser så meget kød. For få år tilbage var det meget trendy at sige man spiser mange bøffer, og meget røde :-) Jeg håber det ligefrem kan blive yt at spise masser af røde bøffer!

Vores eget forbrug af kød
For vores eget vedkommende så har jeg noteret mig at vi spiser mindre og mindre kød. Tidligere købte vi ofte bøffer til grillen, og ind imellem spiste vi steg og bøffer hjemme. Siden vi har fået Merle er det ligesom stoppet.. om sommeren spiser vi mere kylling, pølser og grønsager på grillen. Og ind imellem så vil vi ligefrem være vegetarer igen :-)

P5090400

Økologisk kød sælges i mindre mængder
Jeg er glad for at vi køber økologisk, for derved får vi automatisk mindre mængder kød. Ganske simpelt fordi der fx. i hakket oksekød er 300 eller 400 gram i stedet for det mere normale 500 gr.

De 300 gram holder altså stadig til 2 dage når vi laver en sammenkogt ret! og hakkebøfferne er bare mindre, vi savner ikke mere kød!

Hvis Merle eller Elias senere vælger kødet helt fra, og vil spise vegetarisk, så vil vi nok tage skridtet sammen med hende! For jeg tror det kun er vaner og dovenskab der holder os fra at blive vegetarer igen! nu må vi se!

Godt at hakket økologisk kød sælges i små pakkerSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: