Wednesday, April 02, 2008

40 i feber - det er en virus

Vores lille prinsesse har sovet meget uroligt de sidste 2-3 uger, så uroligt at vi i lige så lang tid har taget hende ind til os meget tidligt om natten. Der har hun så vågnet nærmest med et hyl som var der en som slog hende. Vi har tænkte det måske var mareridt, og så bare håbet det ville stoppe.

Der har heller ikke været tegn på sygdom, ingen feber, og hun har været rigtig frisk også til barnedåben i weekenden.

Men i går aftes var der så feber, omkring 39,5.. og her til morgen var det 40! Så mor og datter afsted til lægen, som kunne fortælle det var en virus! Det var værrer, for farfar og bedstemor som vi besøgte i påsken for lidt over en uge siden har netop være 1,5 måned i østen og bedstemor har lagt sig med en virus af de værre! Det var desværre den virus som holdte bedstemor væk fra barnedåben, og nu håber vi det ikke er den som har ramt Merle.

Desværre kan det godt passe, for efter feber og vagtlæge for 14 dage siden, så er Merle i følge lægen sårbar og måske har hun netop fået noget de 5 dage efter hos farfar og bedstemor, eller måske fået noget fra nogen til barnedåben. Vi håber på det er fra barnedåben, da den anden virus lyder alvorlig! Hvis hun skulle have fået det i påsken, ville det betyde at virus skulle have været i dvale i 7 dage før den slog igennem og det tror vi ikke rigtigt kan det passe?

anyway, vi skal være ekstra opmærksomme... her til aften har hun lige fået lidt kræfter lader det til.. hun er i hvert fald vild med pegebogen!

UPDATE: sørme om den lille fis ikke var frisk her til morgen dagen efter vi troede den var helt gal.. så 2 dage med høj feber var åbentbart nok til at hun blev frisk.. puha vi er glade for det ikke var en slem virus!

40 i feber - det er en virusSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: