Monday, March 31, 2008

Familie og venner fejrede Merles dåb

Merles dåbSå kom dagen vi havde glædet os til i meget lang tid! Vores dejlige guldklump skulle døbes og vi skulle fejre det med hele familien og venner!!

Og det blev en fantastisk dag, med glade og dejlige mennesker og en masse skønne minder. Tusind tak fordi i alle var med til at være dagen vidunderlig og en dag vi kan mindes og tænke tilbage på :-)

Selve kirke gudtjenesten var vist lidt ud over det sædvanlige, måske fordi det var første søndag efter påske? Præsten gjorde også sit til at pifte det lidt op, der var i hvert fald et par stykker som kom i tvivl om det var gospel menigheden de var kommet til.. det var dog forfriskende og godt for hjertet!

Efter dåben i kirken skulle vi hjem til det lille hus og nyde lidt vand og øl til brunchen som Melina havde forberedt! Vi var lidt ængtelige med hensyn til alle de mennesker som vi gerne ville fejre Merles dåb med! Som Vibeke sagde, vi kunne jo ikke regne med mange afbud når vi inviterer flere måneder før.. der var vist også nogen som mente det ikke var så tit vi holdte noget for mere end et par vennepar eller familiemedlemmer.. så derfor var vi så mange, og det er vi naturligvis lykkelige over :-))

Brunch og hyggeDet viste sig også at folk godt kunne mingelere lidt rundt.. alle var søde og tog hensyn til hinanden :-) Børnene synes måske ikke der var lige så meget vild leg og kaste-sig-rundt-på-madres som når de normalt besøger os, meen så kom dvd'en i soveværelset og Merles legetøj ovenpå i brug for en gang skyld!

Den største udfording kom fra uventet kant.. sådan er det vel altid! Vores toilet tog pludselig ikke vand ind så man kunne ikke skylle! Jesus.. det kan da stresse enhver bare en lille smule.. og ingen af de tilstedeværende håndværksmestre eller svende kunne klare sagerne.. møget var bare gået i stykker på dagen.. doh! Nå, jeg for i kælderen og riggede nødtoilettet til, det var så det!Dåbskage

Vinteren var heldigvis ovre, der var sol og dog en del blæst. Så man kunne sidde og hygge i pavillionen, også selvom man var ikke-ryger :-) Et par tæpper til børnene og til et par af de voksne i tynde skjorter, så var den hjemme! Mikkel og Frank legede lidt med Mikkels nye motorcykel, CT fik da også lige lov at være med :-) hehe... det var dejligt at fejre Merle og hygge med venner og familie!!

Det blev en skøn dag som alle var med til at gøre til et dejligt minde for os alle 3 tusind tak! Næste gang skal vi nok købe lidt flere Classic Gylden, flere æg og mere mælk hihi

UPDATE: toilettet kom i live igen hehe

UPDATE2: Katja_F sneg sig til et LIVE pirat foto af dåben, hun vidste ikke man ikke måtte tage billeder, det er vi ikke kede af! Det billede og alle de andre billeder har høj kurs! Tak Katja :-))

UPDATE3: Det er ikke alle som er Friends hos _Katja så vi har lagt det flotte pirat billede op hos os selv!

Familie og venner fejrede Merles dåbSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: