Saturday, December 27, 2008

Robinson vs. Survivor

Her i efteråret 2008 viste Robinson sig fra sine værste sider, og samtidig et par forsøg på at hamle op med Survivor USA.


Robinson valgte:
  • Igen lægge vægt på pop/glimmer/sladder show, ved at vælge temaet Paradiso mod udfordrere. 
  • Har taget juryen til sig, hvilket altid har været en del af Survivor: det er juryen som bestemmer hvem som bliver årets Survivor. Dette giver endnu mere taktisk spil, man skal ikke gøre sig alt for upopulær med dem som stemmes ud. Og der er fordele ved at have i en finale med nogle dumme svin, fremfor nogle som er populære.

Daniella havde lidt svært ved at svare på "Hvorfor skal jeg give min stemme til dig?" Hun syntes hun var værdig, men ellers havde hun bare været der.. det var jo ikke lige de mest sælgende argumenter! Trods alt godt det ikke lykkedes for den blonde lille ung pige at gøre Daniella til grin med hvor meget vand der skulle bruges til at koge et låg med ris!  

Hver især havde gode argumenter for hvem der skulle vinde og det blev 4 for Hilde og 4 for Daniella. Det skulle dog være afgjort ved en dyst og ikke ved skæbne!!! Pop pladder la la... Daniella vandt Robinson 2008!! Tillykke :-)

Det ville være rart om Robinson kopierede Survivor konceptet, fra ende til anden, hvad angår regler, jury, måde at vælge deltagere på, mængden af mad og hjælp som gives.. osv osv ... Det ville give Robinson det løft som efterhånden er hårdt tiltrængt... det er simpelthen blevet alt for meget ungdomstv-paradiso pladder.

Survivor -let them think I have a weapon

Endnu en fed sæson er slut, vi elsker de deltagere de får med i showet, der er de bedste konkurrencer, og hvert sæson bringer nye vilde opfindsomme strategiske ideer fra deltagerne. sæson 17 var ingen undtagelse!

Det var især vinderen Bob som imponerede med sin handman skills. Bla fandt han på at lave et utrolig flot falsk immunity idol og så ville han fortælle andre om det. Og de slugte den råt, selvom det ikke første gang nogen lavede et falsk idol. Dette var bare helt vildt meget flottere end det som ozzy lavede i sidste sæson.

This however .. is not a imunity idol... og så røg det i flammerne.. men Jeff redede faktisk resterne og gav det til Bob ved reunion showet

I samme omgang: Sugar dumps evil on Randy.. while Olympic 4x100 from 2004 runner *shouts* her reasoning for voting Randy "YOU HAVE MADE MY LIFE HELL SINCE DAY ONE...etcetc" HAHHAHHA ... that was hilarious!

Bob and Corine goes for another fake immunity idol, but only Kenny swing his vote, and not the ol-champ.. so off Corrine went, noone will miss her!

Det endte med fortjent sejr til Bob, og vi vil sent glemme Randy og Corrine for deres måde at kører hinandens vrede mod blandt andet Sugar op! Og det endte med en knap så pæn kommentar fra Corrine ved jury spørgsmålene! Randys afsluttende "ALL 3 OF YOU CAN KISS MY ASS" da han skulle afgive sin stemme på vinderen var dog super klasse! grineren!

Alt i alt ikke den bedste sæson nogensinde, men vi glæder os naturligvis til sæson 18!

Der er en masse gode billeder fra alle sæsonerne på CBS website:
survivor_season_17-the_host_jeff


Robinson vs. SurvivorSocialTwist Tell-a-Friend