Thursday, December 04, 2008

Stein Bagger konspirations tanker - det var butleren!

Det er lige før Stein Bagger får stjerne status og kan vende hjem, tage sine år i fængslet, fx skrive bøger og give interviews til tv og blade... og så komme ud af spjældet og skrive flere bøger, holde foredrag, få royalties af film og biografier osv osv ...


Der kan Stein Bagger så forsætte sit jetset liv ligesom så mange andre kreative finansmænd gennem tiderne... sikke en stribe af rollemodeller der findes derude.. desværre sikkert til inspiration for andre fremtidige kreative iværksættere!!

Anyway, jeg kan ikke lade være at tænke lidt konspiration teori.. altså: at det slet ikke Stein Bagger som gjorde det - det var "butleren"!

"Butleren" er hjernen bag det, ham man mindst venter gjorde det! Det kunne for eksempel en eller flere fra bestyrelsen som står bag det hele, og ved at få Stein Bagger til at se ud som den skyldige, og som iøvrigt ganske belejligt aldrig er til at finde heheh, ja så er det perfekte kup en realitet!

For at give konspirationen, og drejebogen, lidt ekstra drama så har den rigtige skurk også forelsket sig i Stein Baggers kone som er med i hele komplettet :-)) HAHA... selvom jeg synes det lyder udspekuleret, så er det nok alligevel for simpelt til en rigtig god film, lidt for tyk og lidt obvious hehe

Jeg glæder mig til at se de forskellige film som der bliver strikket sammen .. lad fantasien få frit løb og overrask os :-)))

ak ak den grådighed ...
UPDATE: der lader til at være en masse mennesker som havner på denne side fordi de søger efter familien Baggers blog hjemmeside og den finder i her [http://www.familienbagger.blogspot.com/]

Stein Bagger konspirations tanker - det var butleren!SocialTwist Tell-a-Friend

1 kommentarer:

Jakob said...

Teorien holder nok ikke i længden, men læs fx uddrag fra en af de nye bøger om Bagger i gårsdagens udgave af Politiken. Det bliver bare ved med at være fascinerende!