Sunday, March 14, 2010

Nu skal vinteren 2010 være slut - vi vil have forår!

Ud og løbe med Merle

Lørdag var det solskin, ikke så varmt, men Merle og jeg var alligevel ude og løbe en tur i løbevognen.. dejligt at komme i gang igen! Knælange bukser, 2 løbe t-shirts og en vindvest, løse cykelærmer og handsker plus hue.. Jo det var dejligt, og selvom eftermiddagen bød på let regn og kulde, så havde det været en dejlig lørdag som tegnede godt for søndag!

P3140042

Så kom havemøblerne frem - også Merles Disney møbler
Søndag skinnede solen igen fra let skyet himmel,, og Merle og jeg besluttede os for at det i dag blev forår!! :-))) også selvom der er 14 dage til vi skal skifte fra vintertid til sommertid 2010!

Vi cyklede ned til Glostrup kirke og lyttede til kirkeklokkerne.. Her på det sidste har Merle spurgt til den lyd.. nu da hun så tårnet og hørte klokkerne så ville hun også op i tårnet :-)


P3140039


Da vi kom tilbage til haven tog vi presseningen af havemøblerne, fejede terassen og satte solvognene frem hehee :-) og selvfølgelig skulle Merle have sine Disney havemøbler ud:
P3140025

..og så var der frokost i haven!!! SKØNT MED FORÅR!!!


P3140030



Og selvfølgelig nød vi også meget af dagen fra udestuen, med leg og hygge som altid.


P3140045
I dag fangede vi så lige vores husegern i at spise af fuglebrædtet .. lader til den godt kan lide mejsekuglerne...det skal være den vel undt..






Vi måtte alligevel bruge terrassevarmeren
Om eftermiddagen var vi ude i haven igen.. rettere sagt, vi skulle lige handle lidt cheddar ost, men så ville Merle ud og lege igen. Og der gik pludselig en god times tid, så jeg syntes det var lige lovlig koldt.

Så frem med den lille terassevarmer, heldigvis virkede den fint. Man skal bare lige huske man tænder den ved: "Dreje håndtaget til Pilot, og trykke ind", "klik på gnisten et par gange".. når der er flamme, så "Drej håndtaget *ned*.. ikke mod Off" og så buldrer varmen frem :-) et godt trick er at tage "hatten" af varmeren, så man kan se når der er flamme, for der skal man dreje forsigtigt nedaf så der kommer mere gas og det hele blusser op!

Det ærger mig stadig at man ikke kan få en ordentlig kvalitet stor terassevarmer til under 5000... øv..

DSCF1432

DSCF1436

.. nu håber vi så bare at varmen endelig kommer så vi kan være mere ude i haven!!! krydser fingrer

Nu skal vinteren 2010 være slut - vi vil have forår!SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: