Tuesday, March 30, 2010

Køkkenkværne er forbudt i Glostrup kommune - ikke så negativt som det lyder

Nu så jeg lige en lidt spøjst nyhed fra Glostrup kommune, nemlig at en køkkenkværner er forbudt!

Køkkenkværne
www.glostrup.dk/For%20borgere/Milj%C3%B8%20og%20affald/Milj%C3%B8/K%C3%B8kkenkv%C3%A6rne.aspx
Køkkenkværne må ikke anvendes i Glostrup Kommune Anvendelsen af køkkenkværne har været politisk behandlet i Miljøudvalget den 18. juni 2003 og det blev besluttet, at man ikke må anvende køkkenkværne i Glostrup Kommune. Baggrund: COWI har udarbejdet en rapporten "sammenlignede miljøvurdering af køkkenkværne og alternative metoder til bortskaffelse af organisk affald". Rapporten sammenligner 3 alternative metoder for bortskaffelse af den organiske del af husholdningsaffaldet og den...
Nu står vi ikke lige overfor at ville købe en køkkenkværn, men det kan da virkede irriterende at kommunen, eller staten for den sags skyld, blander sig så meget i hvad man må og ikke må. Og dog... det er nok derfor vores samfund er som det er.. der er styr på det meste!

Folk ved ikke de skader miløjet eller ødelægger et pænt parcelhus kvarter
Ud over at hold folk lidt i ørene når det kommer til ting som kan skade miljøet.. fx. ikke bare brænde alt muligt af i deres favorit olietønde eller have bål, eller i brændeovnen... ikke bare bygge til på deres huse og carporte og i deres haver..

Så selvom det kan virke irriterende så er jeg nok glad for at stat og kommune ser lidt efter hvad deres borgere render og laver og installerer :-)

Køkkenkværne er forbudt i Glostrup kommune - ikke så negativt som det lyderSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: