Sunday, April 25, 2010

Elias første tand - der sker så meget nu

Her forleden fik mor sig en overraskelse da Elias pludselig bed hende i fingeren.. han havde minsandten fået en lille tand :-)) han har godt nok også været meget glad for at gumle og bide de sidste mange uger, ja næsten måneder..


Det er godt nok umuligt at få et billede af, men vi gjorde da forsøget:

IMG_0914

IMG_0524


godt for Elias at det var et par dage efter hans dåb, ellers var der nok en del der havde hevet og flået i ham for at se den tand hehe

Elias ruller fra ryg til mave
I starten af april rullede Elias fra mave til ryg, men nu er han begyndt også at rulle fra ryg til mave som er lidt sværere. og så har han lige haft et par dage hvor han kiggede efter far hele tiden,,, det er så dejligt..

IMG_0905


Han kan ikke sidde selv endnu, men jeg kan mærke han søger balancen når han sidder på kanten af et bord. Han korrigerer, men det lykkedes ikke endnu,. der skal han nok være 7-8 måneder.

Jeg har lagt mærke til at han trækker lidt ind under sig, kommer næsten op på knæene.. jeg glæder mig så meget til at han kravler, det håber jeg passer med sommeren, så kan vi kravle rundt ude på nogle tæpper i haven :-)

Elias skriger stadig meget - men smiler også meget
Elias skriger stadig rigtig meget mere end Merle nogensinde gjorde,, aner ikke hvorfor... een gang havde han måske lidt forstoppelsen, men ellers er det måske bare hans måde at være på!

Vi kan heller ikke få ham til at sove i sin barnevogn, seng eller vugge.. desværre!!! Det betyder at mor hele tiden må op og lægge ham, og vi kommer så nemt til at vække ham med en eller anden form for larm inde i huset.. en dør, en kniv, et glas eller et eller andet... æv


Ofte ligger han bare og sover på sofaen.. og så skal man være riiiigtig stille:
IMG_0785

Ligeså meget som han skriger, lige så meget har han altid været glad og smiler meget... det er dejligt:
IMG_0360


Nu må Elias få grød
Allerede før Elias var 4 måneder, næsten i starten af marts gik mor igang med at give Elias grød..først købegrød. Vi køber rigtig mange glas med mos... men Elias spiser ikke sååå meget af det.

Elias vil meget hellere have det når mor har kogt 1 kartoffel, lidt brokkoli, blomkål eller gulerod og moser eller blender det med lidt smør.. Da der blev blandet lidt modermælks erstatning i kan det have givet Elias lidt hård mave, så det er vi gået væk fra.

13.marts:

DSCF1417

22. april:
IMG_0862


Et par uvalgte billeder
Nå men det er rigtig dejligt at der sker så meget nu, her er lidt billeder fra Flickr Elias essentials:



28. januar i Norge:
Skiferie.Hemsedal.dag.5-P1280070

19. februar:
DSCF1194

5. marts sidder Elias allerede selv i stokkestolen, det er lidt tidligt, han er under 4 måneder, men det går fint:
DSCF1296

13. marts:
DSCF1374

21. marts:


P3210026



Den 8. april fik jeg endelig et spejlreflekskamera igen... så de seneste billeder burde være i noget bedre kvalitet:

IMG_0003


Merle elsker at være med når Elias er i bad,. de hygger sig så meget sammen... jeg glæder mig helt vildt til at de rigtig kan lege sammen!!!
10. april:
IMG_0083


15. april, da foråret endelig var kommet til Glostrup:
IMG_0231

17. april:
IMG_0350


17.april 2010:
IMG_0334


22. april:
IMG_0852

24. april:
IMG_0921

Elias første tand - der sker så meget nuSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: