Saturday, August 21, 2010

Merle på udlejnings hest i Dyrehaven Fortunen

Så fik Merle sin fødselsdags ridetur i Dyrehaven.. lettere forsinket da det var lidt for dårligt vejr i mandags på hendes 3 års fødselsdag :-)


Som for et år siden var vi taget til Fortunen i Dyrehaven, hvor man kan låne en hest i en ½ time for 100 kroner, det er måske lidt pebret, men det er nemt og Merle elskede det sidst!

Denne weekend var der lidt mere kø, vi blev skrevet op som nummer 4 i køen og det tog ½ times tid så var det vores tur.. intet problem at vente i den dejlige Dyrehave som har så mange flotte kæmpe bøge træer, masser af lys og langt mellem træerne.. nå ja så er der jo også alle hjortene som næsten bare går rundt om ørene på een :-)

IMG_3980

IMG_4046

Ligesom sidst fik vi den lille søde hest Frederik, som igen i år mægtig gerne ville spise græs hele tiden hehe.. men han var lidt nemmere at styre i år :-) Det kan være han kunne mærke Merle havde lidt bedre fat i ham, måske også jeg selv var lidt mere tryg og kunne styre ham.

Lidt heste trav gennem skoven
Så da vi altså var trygge ved Frederik og Merle sad bedre, så fik vi lidt mere fart på i år.

I det hele taget var det bare rigtig hyggeligt, og det er bestemt ikke sidste gang vi skal leje hest hos Fortunen :-)

Her er en lille video med Merle på hesten Frederik... mens Elias var lidt ked af det i baggrunden:




Billeder fra familien i skønne Dyrehaven
Dyrehaven viste sig fra sin dejligste side i dag.. og selvom Elias som sædvanlig var lidt umulig da han blev træt så vuggede mor ham i søvn til sidst :-)

IMG_3965

IMG_3992

IMG_4042

IMG_4030

IMG_4018

IMG_3951

IMG_4035

IMG_3959

IMG_4024

Merle på udlejnings hest i Dyrehaven FortunenSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: