Saturday, February 02, 2008

Pulskurve for motionsboksning med Tina

Poul Duvill er åbentbart taget et par uger til Lancerote, så den normale lørdags motionsboksning træning på Nygårdsvej (fitnessdk.dk) ledes i dag og de næse 2 uger af Tina. Tina er super boksetræner, hun har fredag eftermiddag fast, den time jeg tog i knap 9 måneder mens jeg arbejdede på Østerbro. Den time savner jeg stadig :-)

Det var rart med lidt afveksling i boksetræningen, forskellene kan godt ses på pulskurverne fra idag med Tina og sidste uge med Poul Duvill.

Der var pyramide løb, ingen cykling og kun 4x100 m roning, 3 personer på hvert hold. Vi brugte kun cirka 15 minutter på løb/roning mod normalt 45 minutter løb/cykling/roning.

Selve boksningen var cirka 45 minutter hårde teknik slag på sække, 2 og 2 personer. Kombineret med opvarmingen så var det rigtig hårdt!

Så var der lige 30 minutter cirkeltræning: maveøvelse med lilla bold, armbøjninger på stepbænk, sjipning, hårde slags, squat med rød bodybar som skubbes til strakt arm over hovedet, maveøvelse hvor der slås på puder i toppen, og sidste station var almindelig puder i bokseringen. To omgange, første omgang 2 minutter per station, anden var 1,5 minut.

Lidt rygtræning resten af tiden, i alt 1,5 timer :-) Sjovt nok hårdere end Poul Duvills normale time, da der er mere kondi træning på 1. sal.

Dejligt at træne hos Tina igen, glæder mig til de 2 næste lørdage!

Pulskurve for motionsboksning med TinaSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: