Saturday, May 31, 2008

Fight Club boxercise event hos Fitnessdk

Mens vejret var til strand, en tur i skoven eller en cykeltur på varm asfalt var vi lidt over 20 til Fitnessdk motionsboksning Fight Club event i centeret i Falkoner.

Fight Club Event (kun fit dk)
Få stemningen fra træningslejren igen med tre timers mega event lørdag den 31. maj fra 10 til 13: En times cikeltræning og en times boks med Daddy Leth og derefter en times spinning med Nanna Banana. (Eventet er i fitness dk Falkoner, så det er desværre kun for medlemmer af fitness dk.)
Det er godt man hurtigt nedstiger 2 etager under jorden i Falkoner center, så glemmer man at solen bager udenfor!

Anyway, jeg havde glædet mig en del, og havde håbet Kenneth kunne være med, men han skulle løbe storebælt broløb. Men fedt blev det alligevel... som vi kender det med den fitnessboksning måde som Henrik Leth laver: psychedelica brager over højtalerne, højt tempo, bokseteknikken er ikke ligefrem i højsæde, og massere af armstrækkere og displin...i dag var det den helt rigtige dosis af militær straf og relax sjov!

Det kunne lyde som en normal lørdag eftermiddags boksercise time på Falkoner, men det specielle i dag var jo at vi skulle køre 1 time box, 1 time cirkel træning og 1 time spinning, og afslutning med 15 minutter meditation! Jeg fik disponeret godt gennem hele sceances, så jeg nød at give den gas i lidt over 3 timer. Selve de 2 boksetimer var simple kendte øvelser det hele, ingen overraskelser.. fuld knald og hårdt som det skal være til FB!

spinning cyklen kunne jeg godt mærke jeg ikke havde så meget at træde med, det tog lige 10 minutter før jeg var helt klar. Så det ærgede mig at spinning blev cuttet ned til 40 minutter fordi der kun var 4 + Henrik Leth som ville med til spinning! Surt, også når nu intruktøren havde stillet op og spinningen ligesom skulle tappe os alle for det sidste energ, og dem som ikke var vant til spinning skulle afprøve nogle grænser.. det turde de hårde boksedrenge og piger så altså ikke hehehe ... øv for dem selv :-)

Uanset vi kun var en håndfuld så var det fedt at være så træt på cyklen og alligevel kæmpe for give den gas. Meditationen blev desværre droppet, men alt i alt en god og anderledes lørdag formiddag, se pulskurven nedenfor, spinning er den sidste tredjedel:

pulskurve-boksning-fitnessdk-falkoner-frederiksberg-henrik_leth-event_lørdag_fight_club-20080531

Til sammenligning af pulskurve har jeg nedenfor lagt kurven op for onsdags træning hos Thomas Damgaard (Løvehjerte) i Valby. Det er som tidligere nævnt en time hvor man lærer at flytte sig, undvige og slå rigtigt! Jeg var lidt træt efter den rigtig gode træning om mandagen, hvor der var 3x 3 minutter sparring... det er altså rigtig gode boksetimer:

pulskurve-boksning-fitnessdk-valby-thomas.dambaard-onsdag-20080528

Fight Club boxercise event hos FitnessdkSocialTwist Tell-a-Friend

1 kommentarer:

SoundsReasonable said...

Katja... umm... I don't know how to tell you this, so I'll just come right out and say it: Your husband cannot be human. Please have M tested as soon as possible - she's young and could still be saved!