Tuesday, November 11, 2008

DR2 TV online og Dokumania dokumentar

Jeg hørte forleden at DR2 vil vise dokumentar film hver tirsdag aften [http://www.dr.dk/DR2/Dokumania/om_dokumania.htm] det lyder rigtig spændende:

DR2 Dokumania: Verdens bedste film - fra virkeligheden.

Store oplevelser for hjertet og hjernen, engagerende, underholdende og indsigtsfulde.

Fra tirsdag den 11. november vil seerne hver tirsdag kl. 20.30 kunne opleve verdens bedste dokumentarfilm. Nye danske dokumentarfilm får selskab af de bedste internationale film. Der vil være underholdende, undersøgende og underfundige film, som alle har det tilfælles, at de med filmisk storhed viser et stykke af virkeligheden.

Vi har altid holdt meget af populære dokumentar film, også dem som er mindre objektive fx. Supersize Me, 30 days serien, Bowling for Columbine, Fahrenheit 911, Sicko osv.

I aften lægger DR2 ud med "69 - Ungeren Indenfra" og "Dan Turéll: Så kort og mærkeligt livet er"! Her kan man jo passende gøre som vores gode venner i det store udland New York gør for at se Dansk TV: bruger DR2 online tv [http://drstreaming.nordija.dk/direkte.html] i høj kvalitet.. nok ikke HDTV, men det er flot og det virker... tak for tippet R :-)

Hvis man som jeg bruger den gratis medie afspiller VLC player, til at åbne links som rtsp://streamer-01.dr.nordija.dk:80/dr2high, så skal man lige huske at rette VLC indstillingerne så der tillades RTSP over TCP.

DR2 TV online og Dokumania dokumentarSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: