Thursday, November 06, 2008

Merle brækker sig - noget i maden hos vuggestuen?

Nu har Merle aldrig været ikke meget syg, det er kun blevet til nogle få feber dage, ingen alvorlige ting! Som for eksempel den lille mellem øre betændelse forleden, som hun stort set ikke har været påvirket af.. ingen gråd, masser af leg.. alt som det plejer :-)

Så det var noget af en overraskelse da Merle pludselig brækkede sig i går aftes, da mor skiftede hende lidt før aftensmadstid. Det er første gang Merle rigtigt har brækket sig, og faktisk har hun aldrig gylpet noget særligt! Det tegnede naturligvis ikke godt, men vi kastede det hen som ingenting.

Vi legede og spiste som normalt, og Merle virkede frisk! Men da hun var oppe i badet med mor, så lød der pludselig 2 store plaske plaske på stengulvet og mor råbte om lige at få en hånd! Jeg for op, og ganske rigtigt, bræk ud over det hele!

Vi hyggede resten af aftenen på sofaen, Merle lå hos sin mor, eller ved siden af os på sofaen, og inden vi skulle i seng havde hun brækket sig 3. gang! Det var godt vi ikke lod hende ligge alene i sin seng!

Mumzen syg og putter hos sin mor

I dag blev mor så hjemme fra arbejde, for jeg ville meget gerne på et kursus som man ikke sådan lige kan komme på! Da mor ringede ned til vuggestuen, var meldingen at 3-4 andre børn også var blevet ringet ind syge med dårlige mave! Så gad vide hvad det kan være de små prinser og princesser har spist nede i vuggestuen???

Nå men Merle har været frisk og upåvirket af det hele, der har været leg og larm hele dagen, som der plejer! Dagen i dag har stået på kiks, coca cola ville hun ikke have, juice, knækbrød, figen stang, saftevand. Til morgen ville hun ikke have sin havregrød som hun ellers altid elsker.. jeg havde kommet lidt sukker og salt i.. måske var det derfor. 


Der var en ganske lille smule bræk til morgen, så vi forsøgte med lidt aftensmad. Men det kom op få minutter efter, mens vi stadig sad ved bordet!! Så nu sover hun med os her på sofaen igen i aften!

Og i morgen er vi så heldige at farfar og B vil komme og passe mumzen mens vi tager på arbejde. Mor har jo været hjemme fra arbejde i dag, og jeg vil meget gerne på kursus i morgen! Dejligt at de lige kan hjælpe... :-)

Merle brækker sig - noget i maden hos vuggestuen?SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: