Thursday, November 13, 2008

Møbler i propen plast, f.eks. fra IKEA

De sidste par måneder har Merle vist at hun elsker at kravle op og sætte sig på små barne stole overalt hvor hun kan komme til det: vuggestuen, biblioteket, hos venner og familie og ude i butikker!


Så nu tog vi til IKEA for at se hvad de havde af gode møbler.. desværre var der ingen som var helt super duper for forældrene hehe! Merle var vilde med dem alle, især rutjsebanen!

Det sæt vi syntes bedst om var et med brede ben, MAMMUT, det koster kr.199 for rundt eller rektangulært bord, og kr.119 per stol. Men så så jeg at det var lavet af PROPEN PLAST, og produceret i Latvia. Er det nu også sundt for børn at kravle rundt på og bide i??? Der står slet ikke noget om sundhed eller risiko for allergi eller lignede på deres website med produktet:

ikea-børnebord-af-plast



Vi kigger lige lidt videre, vi vil gerne betale noget mere hvis det kan være sundere for Merle. I virkeligheden skal man nok gå efter noget som man vil tillade i en vuggestue, så måske vi kunne få fat i deres "indkøber" og høre hvad deres krav til legetøj og møbler er.. måske er der visse checklister eller regler som de SKAL overholde?

Eller nu hvor svanemærket er ved at virkelig brede sig, fra brændeovne til BIOTEX som nu også vaskepulver med svanemærket, så er der vist et kommende marked for møbler!! Tag bare det lugtproblem vi har med vores vitrineskab fra IDEmøbler! Vi ville give mange penge for at være sikre på den maling der er brugt til skabet ikke er sundhedsskadelig og at skabet må bruges til opbevaring af service!! Kom producenter... få jeres møbler svanemærket - så skal vi nok købe dem :-)

Møbler i propen plast, f.eks. fra IKEASocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: