Saturday, December 27, 2008

Robinson vs. Survivor

Her i efteråret 2008 viste Robinson sig fra sine værste sider, og samtidig et par forsøg på at hamle op med Survivor USA.


Robinson valgte:
  • Igen lægge vægt på pop/glimmer/sladder show, ved at vælge temaet Paradiso mod udfordrere. 
  • Har taget juryen til sig, hvilket altid har været en del af Survivor: det er juryen som bestemmer hvem som bliver årets Survivor. Dette giver endnu mere taktisk spil, man skal ikke gøre sig alt for upopulær med dem som stemmes ud. Og der er fordele ved at have i en finale med nogle dumme svin, fremfor nogle som er populære.

Daniella havde lidt svært ved at svare på "Hvorfor skal jeg give min stemme til dig?" Hun syntes hun var værdig, men ellers havde hun bare været der.. det var jo ikke lige de mest sælgende argumenter! Trods alt godt det ikke lykkedes for den blonde lille ung pige at gøre Daniella til grin med hvor meget vand der skulle bruges til at koge et låg med ris!  

Hver især havde gode argumenter for hvem der skulle vinde og det blev 4 for Hilde og 4 for Daniella. Det skulle dog være afgjort ved en dyst og ikke ved skæbne!!! Pop pladder la la... Daniella vandt Robinson 2008!! Tillykke :-)

Det ville være rart om Robinson kopierede Survivor konceptet, fra ende til anden, hvad angår regler, jury, måde at vælge deltagere på, mængden af mad og hjælp som gives.. osv osv ... Det ville give Robinson det løft som efterhånden er hårdt tiltrængt... det er simpelthen blevet alt for meget ungdomstv-paradiso pladder.

Survivor -let them think I have a weapon

Endnu en fed sæson er slut, vi elsker de deltagere de får med i showet, der er de bedste konkurrencer, og hvert sæson bringer nye vilde opfindsomme strategiske ideer fra deltagerne. sæson 17 var ingen undtagelse!

Det var især vinderen Bob som imponerede med sin handman skills. Bla fandt han på at lave et utrolig flot falsk immunity idol og så ville han fortælle andre om det. Og de slugte den råt, selvom det ikke første gang nogen lavede et falsk idol. Dette var bare helt vildt meget flottere end det som ozzy lavede i sidste sæson.

This however .. is not a imunity idol... og så røg det i flammerne.. men Jeff redede faktisk resterne og gav det til Bob ved reunion showet

I samme omgang: Sugar dumps evil on Randy.. while Olympic 4x100 from 2004 runner *shouts* her reasoning for voting Randy "YOU HAVE MADE MY LIFE HELL SINCE DAY ONE...etcetc" HAHHAHHA ... that was hilarious!

Bob and Corine goes for another fake immunity idol, but only Kenny swing his vote, and not the ol-champ.. so off Corrine went, noone will miss her!

Det endte med fortjent sejr til Bob, og vi vil sent glemme Randy og Corrine for deres måde at kører hinandens vrede mod blandt andet Sugar op! Og det endte med en knap så pæn kommentar fra Corrine ved jury spørgsmålene! Randys afsluttende "ALL 3 OF YOU CAN KISS MY ASS" da han skulle afgive sin stemme på vinderen var dog super klasse! grineren!

Alt i alt ikke den bedste sæson nogensinde, men vi glæder os naturligvis til sæson 18!

Der er en masse gode billeder fra alle sæsonerne på CBS website:
survivor_season_17-the_host_jeff


Robinson vs. SurvivorSocialTwist Tell-a-Friend

Endorfinerne arbejder - aaaah det er godt at være tilbage

Nu har jeg jo skruet gevalidigt ned for boxercise de sidste 1-1½ måned, fordi jeg skulle løbe julestjerneløbet, og så blev jeg lidt sløj, så kom julen og jeg havde ondt i halsen.. uha uha..


Men nu er jeg tilbage, det var skønt at være træt efter boxercise træning i dag! Det var ligesom jeg kunne mærke endorfinerne arbejde og sprede glæde.. uhhh ... lidt junkie er man vel :-)  

Selve timen var god, jeg er ikke i så god form og går ret hurtig død, men gik og jeg havde en god makker Jens! Nu skal jeg stille og roligt komme afsted til lidt flere boxercise timer og skrue lidt ned for spinningen!

Falkoner Frederiksberg Instruktøren Robert, styrede næsten sine urealistiske straffer, så det var ok! Selvom han lige bad om 100 biceps, 100 tripceps og 100 skulder med vægtstang med 10 kg på hver side.. doh! og så uden opvarmning.. lol ... ja der må alle godt snyde :-)

Jeg tog den i øvrigt lidt med ro, jeg skulle lige se hvordan kroppen havde det:


pulskurve-boxercise-fitnessdk-falkoner-frederiksberg-robert-lørdag-20081227

Endorfinerne arbejder - aaaah det er godt at være tilbageSocialTwist Tell-a-Friend

Sunday, December 21, 2008

Badminton hvert 4. år giver oooondt i baglåret

Badminton comeback
Bare lige en hurtig reminder til eftertiden: vi fik spillet en times badminton i fredags og jeg vandt 2 0 i alle de 6 sæt vi fik spillet .. ja meget hurtige afgørelser, enten fejl eller god afslutning! Der var kun et par håndfulde lange meget hårde dueller!

Point hver gang
Og så er badminton reglerne blevet lavet om siden sidst vi spillede: nu får man point hver gang man vinder en bold, der er ikke noget "serven over".. men så spiller man også til 21 i stedet for 15. Det er nu meget sjovt og gør taktikken lidt anderledes. Man kan ikke længere "tage den med ro" når man server, for nu kan modstanderen altså få point.. før kunne han bare tage serven! Sjovt!

Undskyldninger har jeg nok af
Alt taget i betragtning gik det godt... Jeg lånte en ketjser og mine sko var så dårlige at jeg fik en kæmpe vabel i 5. sæt.. og så kom den gamle sgu foran 1-0.. uhauha .. og jeg havde stadig ondt i halsen som startede i onsdags! Jeg har stadig eftervirkninger fra min øjenbetændelse som startede fredag den 12 december fordi jeg måtte opgive at tage mine øjendråber da jeg ikke kan klare at få noget i øjenene :-/ øv hvad gør man så...

En høj pris for en times sjov
Hævnen efter 4 års badminton pause kom allerede om aftenen, jeg havde ondt i skuldren, hvilket nok stammer fra den åndsvage boksetræning hvor jeg absolut ikke ville give op med en håndvægt i strakt arm i hovedhøjde :-/ dumt!
Og her søndag kan jeg dårlig gå, jeg har sindsygt ondt i venstre læg og højre baglår... og benene i det hele taget! puha det kan mærkes ..

Spinning som restitution
Som så mange mange før måtte jeg ty til spinning for at få løsnet mine ømme ben op.. senest var den 8. december, dagen efter julestjerneløbet, og så altså i dag..

Her dagen efter julestjerneløbet, en mandagstime i Glostrup fitnessdk:
pulskurve-spinning-fitnessdk-glostrup-bjarne-mandag-20081208

Og så i dag i Field fitness.dk efter badminton for 2 dage siden:
pulskurve-spinning-fitnessdk-fields-søndag-20081221

Desværre var pulskurven i dag med mange udfald, men det var en god hård time i Fields! Mens mumzen og konen hyggede rundt i Fields :-) sådan skal juleshopping klares efter min mening hehe

Badminton hvert 4. år giver oooondt i baglåretSocialTwist Tell-a-Friend

Wednesday, December 17, 2008

Hurtig, undvigende, hårdtslående flot boksning fra Manny Pacquiao

Så var tiden kommet til endnu et af de store boksebrag dette efterår: Oscar De La Hoya vs. Manny Pacquiao


Der har været 4(!) præ kamp optakts udsendelser (af cirka 20 minutter hver) på HBO inden denne kamp.. der er tale om vild hype! .. så selvfølgelig glædede jeg mig

Jeg havde ingen anelse om hvordan De La Hoya havde det lige pt, men det er jo maaange år siden han rigtig regerede! Men jeg kendte slet ikke Pacquiao, og selvom han har De La Hoyas gamle træner Freddy Roach til at træne ham op til kampen, så regnede jeg med at De La Hoya ville vinde! 

At Manny er højrefodsbokser kunne måske give lidt problemer for Hoya.

Hoya har klar højde fordel: 5'10½" mod 5'6".. og Manny måtte gå 2 vægtklasser op for at de kunne mødes på 147 pund! Manny er 29 mod Hoyas 35, og deres rekords er henholdsvis 47-3-2 og 39-5-0. Weighin var 145 og dagen 147 for Hoya og Manny 142 og 148 ½. Så kun alderen lader til at være imod Hoya.. klar fordel i højde, men måske har det været svært for ham at gå ned i vægt, hårdere end for Manny at gå op i vægt!

Anyway gennem alle præ kamp udsendelserne synes jeg Manny har set meget muskuløs og stærk ud, og meget hurtig. Men det er druknet lidt i at han pjatter så meget med sine venner, om mad og penge. Jeg tænkte .. er han virkelig så god?

Hoya fremstod i udsendelserne som den meget proffe, hvor alt var i kontrol. Ja det var ligefør man syntes det var lidt for meget med alle de stjerne træneren han har samlet om sig op til denne kamp. Det er jo stjernetræf som næsten falder over hinandens fødder!

Nogle stikord fra selve kampen:
1. omgang
Manny speed er fantastisk
Der kommer ingen jabs fra Hoya
Manny cirkler perfekt og undviger
Allerede her i første omgang ses det som kendetegner kampen: Pacquio er en lille springloppe der formår at komme ind og ramme og er væk igen og Hoya kan ikke ramme ham!

2. omgang
Godt råd til Manny fra Roach: "når du mærker rebene på din ryg, så flyt dig til siden og væk"
Manny er meget agressiv, hans venstre (som er hans bomber hånd) rammer igen hårdt 3+ gange... og De la hoya kan slet ikke ramme Manny. De La Hoya's ansigt er allerede meget mærket af Mannys hårde venstre.

3. omgang
Inden omgangen får De La Hoya råd fra sit hjørne: "dont look without punching... throw throw throw". Og det er meget rigtigt naturligvis, da De La Hoya venter og venter og slet ikke rammer nok.
Og Mannys hjørne giver ham råd: ".. he is looking for you, cant find you, go in and out"
I 3. omgang rammer De La Hoya faktisk lidt jabs, men Mannys hårde og lynhurtige venstre rammer igen. 

4. omgang
Manny starter med perfekte undvigelser, han drejer lynhurtigt væk, og De La Hoya kan ikke ramme. Lige efter undvigelserne rammer Manny 2 hårde venstre, det er et billede af hvordan kampen er! 
Og så begynder Manny at fyre serier af. Høj høj hastighed på hans hænder, speed speed speed! Og nu også et højre hook som rammer De La Hoya! Manny fyrer en venstre af, og drejer væk mod højre... overlegent!
De La Hoya tøver og er langsom.. en mester i fald overfor hastigheden og dygtighed!

5. omgang
Inden 5. omgang er rådet til De La Hoya: "He is just faster.. so throw throw throw"
Nu lander Manny også sin højre (som svarer til jab da han er højrefodsbokser).
De La Hoya ser stadig mere passiv ud!
Manny slår rigtig mange hurtige slag efter hinanden, og det er ikke kun venstre.
De La Hoya fangede faktisk Pacquiao i tovene, men Manny vinder alligevel omgangen!

6. omgang
Der er stillings krig i over 1 minut, og Manny slår først og De La Hoya counter bokser. Han kan slet ikke selt angribe for han kan ikke finde Manny.
Mannys hastighed på både højre og venstre gør at det virker som om han har 2 gode jabs! Han er hurtigt inde og undviger derefter!

7. omgang
Manny Pacquio er meget agressiv og fanger De La Hoya i hjørnet! De la Hoya har *ingen* svar på angrebet, han undviger og drejer ikke, han virker gamme, han står stille og tager faktisk bare imod :-/ Mannys hastighed er utrolig, han er en springloppe! 
Det ligner næsten træning for Manny, han gør hvad der passer ham.

8. omgang
Inden starten er De la Hojas ansigt nu helt smadret at se på! Doktoren kommer over til hjørnet inden omgangen starter og truer med at stoppe kampen hvis De La Hoya tager imod så mange slag.

Denne 8. omgang bliver ren parade fra Manny.. han slår gode serier og træder væk mens der stadig er muligheder. Han sparer sig og slår når det er er optimalt! 
Det er tydeligt at De La Hoya ingen anelse har for hvad han skal gøre for at dæmme op for slagtningen!! Manny virker mere og mere som om han træner og forfiner sin boksning... Manny tager endda chancer fordi han er så selvsikker... Det er meeeget underholdende aggressiv boksning, hvor Manny også modtager lidt slag.. Og han kunne ellers bare køre den sikkert hjem, men nej.. der er fuld fart på!

9. omgang
Omgangen kommer ikke i gang.. hjørnet snakket til De La Hoya: "He is too fast.. are you OK with it?" .. altså er det ok vi stopper? ... De La Hoya er forstenet og rejser sig op og lykønsker Manny Pacquioa! SLUT!! sikke en opvisning af Manny!!!


Efter kampen kommer der nogle gode kommentarer:
Ulogisk, unusual, unexpected kamp.. jeg havde heller ikke ventet det ville være sådan en ensidet forestilling, og slet ikke var fra Mannys side!!
Manny boksede simpelthen som en loppe på sine tær altid, meget hurtig og meget dygtig bokser!


Efter kampen siger De La Hoya dog ikke for meget ros til Manny, han siger bare Manny var bedst... og Manny vil ikke sige noget dårligt om De La Hoya.. han siger bare han arbejdede hårdt for det og fortjener sejren!!

Freddy Roach siger noget lignende "han vidste De La Hoya couldnt pull the trigger any more.. and proved it tonight"

Kommentatorerne sammenligner med kampe fra 1930-40'erne, så stort er dette! Der var en bokser (vist nok i 1938) som gik fra 130 pund til 135, sprang 140 over og så også vandt i 147! Henry Armstrong tror jeg han hed.. 

Som tilskuer er jeg imponeret og meget underholdt af Mannys boksestil... det er dygtigt teknisk, hurtigt og flot at se på... 
Sammenligner man med en mulig kommende modstander Rickie Hatton, som vi så vinde for nogle uger siden, så er han en tonser, en møver og en sej gut, men ikke så flot og køn boksning at se på. Han kaster sig bare frem og frem og overrumpler modstanderen..  Hvis Manny kan undvige og være på tæerne mod ham så er det meeeget flot!!! den kamp eller enhver anden næste kamp med en af de to skal jeg i hvert fald se.. 

Rickie hatton var forresten mega sjov med sit fat suit, som han kom ind til kampen mod Malignaggi i. .. for sej selvironi :-)


for god ordens skyld runde scoringerne:

1 (9) 10
2 9 10
3 (9) 10
4 9 10+
5 (9) 10
6 9 10
7 9 10+     næsten 8-10
8 9 10+    også næsten 8-10

.... såååder var intet for de la hoya at komme efter :-(



Hurtig, undvigende, hårdtslående flot boksning fra Manny PacquiaoSocialTwist Tell-a-Friend

Sunday, December 14, 2008

Portoen for alm breve stiger ikke per 1.jan 2009 :-)

Jamen man skal også huske at være positiv så det ikke kun handler om brok :-) 


Så here goes for Post Danmark: Portoen for alm breve stiger *IKKE* per 1. jan 2009 ... forsat 5,50:


porto-2009-post-danmark-per-1-januar


Og så skal Post Danmark have ros for Døgnposten så man nemt kan hente sine pakker uden for normale åbingstider! Jeg håber ikke der bliver for meget kø dernede, for så er der jo ingen læ som når man står inde i selv Post kontoret! 


UPDATE 1. MAJ 2009
Prisen på de helt små breve ændres ikke per 1. august 2009, men storbrev gør... se mere her.


Portoen for alm breve stiger ikke per 1.jan 2009 :-)SocialTwist Tell-a-Friend

Jule ånden lever endnu her i 2008

Jule travlhed, vrissen og stress har ikke infiltreret alle egne endnu .. det oplevede vi i dag ude på Dyssegården (nord for Roskilde) da vi skulle ud og fælde et juletræ sammen med et par af vores venner!

Vi havde været så uheldige at komme afsted hjemmefra uden kontanter, kun med dankort.. typisk i 2008! For hvor, lige bortset fra en ude på vindblæst mark med juletræer og en æbleskive bod, har man brug for cool cash?

Men sørme om de ikke gav 100% kredit.. "du skriver bare dit navn her, og så får du dette papir med vores kontonummer, så skal du bare indbetale indenfor et par dage"... a hvabefar :-) ikke noget med i det mindste at se noget legitimation eller noget, næ fuld tillid - det varmer her i den travle juletid :-) så her til aften er pengene naturligvis overført, tak for flot xmas spirit!

Fæld selv juletræ hos Dyssegården


Det som det hele handlede om var i øvrigt også en stor success, for der var utrolig mange flotte fæld-selv juletræer, vi fandt et lille på lidt under 2 meter som er vores første nogensinde... uh vi glæder os i den lille familie :-)

Det var også hyggeligt med æslerne og gæssene.. men vi røg alligevel hurtigt over i det opvarmede telt hvor vi kunne spise en bid medbragt brød! Der var nemlig slet ikke samme effektive service ved pølseboden med varm kakao, gløg og æbleskiver.. det gik bare AAAALT for langsomt! det må de da kunne gøre bedre ved at sælge kakao fra en bod ligesom de solgte øl og juletræer fra... så efter den varme øl med flødeskum så kørte vi til Ro's Torv og fik varm kakao og muffins :-)  

Den varme øl var faktisk en slags likør, den var sød, 20 %, som sagt varm og ikke meget med øl at gøre. Men den smagte fint, og ellers kunne man da også få pengene tilbage!

Der var ikke for mange mennesker, der var god stemning, og folk hjalp hinanden med at skubbe bilerne fri af mudderet på p-pladsen :-) men lidt bedre kakao og gløgg udskænkning til næste weekend og til næste år så kommer vi tilbage hehe

Jule ånden lever endnu her i 2008SocialTwist Tell-a-Friend

Thursday, December 11, 2008

Outsourcing vs. østarbejdere i Danmark

Man hører så meget om håndværkere der brokker sig over at der kommer øst euopæriske arbejdere til Danmark... også selvom de arbejder til dansk overenskomst.. så brokker håndværkerne sig ..

Men de skulle bare være glade for at arbejdet ikke kan outsources til udlandet ligesom med IT arbejde. Når håndværk arbejdet skal udføres i Danmark kan man kræve overenskomsterne overholdes osv osv

Det er en helt anden sag med IT udvikling, hvor arbejdes bare sendes til øst europa eller Indien, udenfor kontrol med arbejdstider, ingen danske overenskomster osv osv.. der går rigtig mange danske programmør jobs tabt på den konto..

Et godt eksempel på hvor billigt outsourcing IT udvikling kan gøre, viser sig sjovt nok i IT factory skandalen, hvor 110 indere deler en årindkomst brutto på 9 millioner, eller cirka dkk 80000 om året per medarbejder!!!

Et kig på IT Factorys regnskab for 2007 viser, at de 29 danske
medarbejdere delte en lønsum på 38 millioner om året. Det er i gennemsnit
over en million til hver. Til sammenligning delte virksomhedens 110 indiske
programmører ni millioner kroner om året.


Så når håndværkere laver ulovlige blokader eller andet mod danskere som brugere lovlig østarbejde så tænk jer lige om igen... vi kan jo heller ikke have at IT udviklerer render og blokere danske IT virksomheder som bruger lovlig outsourcing af IT udvikling vel ;-)

Outsourcing vs. østarbejdere i DanmarkSocialTwist Tell-a-Friend

Tuesday, December 09, 2008

Pant på vand flasker per 1.dec 2008 - godt for miljøet

Nå ja, vi havde hørt rygter om pant på flasker med almindeligt vand, og nu er det altså en realitet [http://www.dansk-retursystem.dk/content/dk/pantsystemet/danske_pantmarker]:
1. december 2008
Nu er der pant på alt kildevand
Fra den 1. december skal der være
pant på alt kildevand, iste og drikkeklar limonade, der sælges, markedsføres
eller overdrages på det danske marked.

Vi hilser tiltaget velkommet i miljøets navn, og lever med det lidt mere besvær det er at afleverer flasker til pant maskiner.  

Det er godt signal at sende her i disse ekstreme brug og smid væk tider. Mange ting er så billige at man kan købe og smide væk uden at bekymre sig! En overgang havde jeg så billige skjorter, som faktisk var ganske fine pæne, at jeg ikke gad stryge dem og efter et par vask så de ikke så pæne nye ud mere, kunne jeg bare smide dem ud! Ikke godt for miljøet vel!!

Faktisk tror jeg ændringen vil sætte en dæmper på vores indkøb af vand, og øge vores brug af postevand. Det er også en langt mere miljøvenlig måde at få vand på, sparer transport af vandet, fabrikation af flasker osv osv! 

Indtil vi har droslet ned og vænnet os til postevand på flasker, så vil det nok virker irriterende at vi skal til at fragte pant for kildevand! Jeg håber bestemt ikke det vil betyde vi får drukket for lidt vand .. ja det er der nok ingen fare for sker for mig selv! Jeg føler mig faktisk lidt ramt af Brad Pitts rolle i "Burn after reading".. ham sportsjoggen med drikkedunken hehe ;-)

I øvrigt er vi for miljø sortering, fx. smider vi aldrig glas i skraldespanden, altid skyller og så i glas containeren. Det næste er at vi vil sorterer småt metal fra flåede tomater og andre dåser... det skal ikke til forbrænding!




vi skal blive bedre til at fylde vand op i gamle dunke og sætte i køleskabet...

Pant på vand flasker per 1.dec 2008 - godt for miljøetSocialTwist Tell-a-Friend

Monday, December 08, 2008

Julestjerneløbet - et hyggeligt løb og genialt koncept

Jeg har i flere måneder glædet mig til Julestjerneløbet 2008! Efter en lidt frustrerende oplevelse med Eremitage løbet.. frustrerende fordi jeg skulle starte som nummer 12000 og endte under 700... og det var ovenikøbet svært at overhale i det mudder pløre! æv .. 


Nå men jeg har desværre haft ondt i højre ankel siden Eremitage løbet, og har derfor kun løbet 3 gange siden.. og så var jeg tilmed syg sidste mandag, med ondt i halsen og influenza agtige snotnæse af den grumme slags.. æv ... 

Så efter en kold aften i Tivoli jule og nisseland, hvor vi desværre kun fik en hapsdog, fritter og cola, så var jeg godt nok ikke helt på toppen til søndag morgen i Store Dyrehaven ved Hillerød! Konen og Merle gad heller ikke med, da mine søstre havde meldt afbud til en hyggelig tur i skoven med kaffe, gløgg og hvad der ellers blev disket op med nede på Byskolen i Hillerød. Ja det var selvfølgelig ærgerligt for så var jeg alene afsted... men faktisk synes jeg godt arrangørerne kunne have haft lidt mere kaffe+kage+gløgg ude i selve skoven og ikke kun nede på skolen som jo lå 1,4 km væk... 

Det var ellers en dejlig dag i skoven og et godt arrangement.. det er simpelthen genialt fundet på at man løber ud til en stjernes midte, og alt efter hvor lang en rute man har valgt, så skal man løbe få eller alle arme på stjernen! Og når man så samtidig ikke alle skal løbe armene på samme tid, så bliver det ret sjovt.. folk krydser hen over midten af stjernen, og man kan ikke rigtig hægte sig på en gruppe af løbere.. og så er der jo heller ingen kilometer mærker.. ja det hele er lidt underligt, men meget sjovt og hyggeligt :-))

Selve skoven er flot, ret åbent, forskellige træer, søer og lysninger! Og så er det slet ikke så fladt som jeg husker fra min mere aktive fortid på mountainbike! Jeg kan godt se det er meget kedeligt og fladt med knopdæk, men det er altså helt hårdt når man skal løbe! Det er ikke meget lange eller stejle stigninger, men der er mange mindre bakker. Naturligvis slet ikke så meget skovløb som til Burresø rundt Offroad triathlon, men langt fra som et fladt gadeløb! Dejlig hårdt, og for mig er det en fordel jo hårdere det er.. alle de der elite gadeløbere lader til at have lidt flere problemer og og ned af bakkerne end jeg har :-))

Jeg fik nok lagt for forsigtigt ud, men jeg var som sagt ikke frisk, og kendte ikke ruten. (De kunne godt have sat sidste kilometer mærke op så man havde lidt at sprinte efter). Men da jeg havde lagt forsigtet ud havde jeg rigtig meget energi til sidst, og kunne indhente og sprinte forbi en anden 16km løber (597).. det var da meget sjovt at "lege" lidt om meget sekundære placeringer selvom det virkede som om han var ligeglad hehe.. Alle de officielle resultater findes på Langgarvernes website under Resultatarkiv:

Mænd 16 km

Nr.NavnKlubTid
1Johnny PtakAK 7358:45
2Kem OverskovKøge Vinhandel1:01:17
3Jacob HolmPetri og Haugsted A/S1:02:14
4Arne JakobsenMT Højgaard1:02:23
5John LarsenLanggarverne1:03:25
6Michael JaquéHerlevløberne1:04:17
7Steen Hasselbalch 1:04:45
8Jan PetersenSNIK1:05:09
9Jørgen NielsenFIF1:05:43
10Morten AlhedeLet's go crazy1:05:55
11Peter Gottlieb 1:06:06
12Michael Frisch 1:06:33
13Jxxxxx Rxxxxxx 1:07:13
14Uve EdemannHerlev Løbeklub1:07:19
15Morten HolmPenSam1:07:23
16Søren StryhnNivå Trim1:07:55
17Martin Horn Andersen 1:08:19
18Svend HeidamSNIK1:08:19
19Leif VincentsenSNIK1:09:22
20Mikkel Mika 1:09:27
21Claus Uhland 1:09:30
22Thomas Gessø 1:09:31
23Lasse PedersenNovo Gruppens Løbeklub1:09:34
24Emmanuel WidmerLanggarverne1:09:39
25Tommy GeislerOFS Fitel1:10:16
26Bjørnar IbsenSNIK1:10:44
27Lasse Ole ØstgaardDong Energy Hørsholm1:11:03
28John RasmussenNovo Gruppens Løbeklub1:11:10
29Jxxxxxx DurupNetteam1:11:22
30Per Hviid
1:11:36

Pulskurven for de 15,8 kilometer i St. Dyrehave er her:

pulskurve-løb-julestjerneløbet-2008-sunday-20081207

Det endte med en kilometer tid på 4 minutter og 15 sekunder, stort set det samme som Eremitage løbet.. jeg tror ikke jeg kunne have gjort det meget hurtigere selvom jeg havde været helt frisk.. der skal bare meget mere løbetræning eller bare træning til for at komme helt ned på de 4m per kilometer som jeg kunne drømme om.. oh well..

Her er mellemtider og stjerne armenes distancer.. man kan tydeligt fornemme at det går nedaf væk fra stjernen og op af tilbage mod stjernes midte.. :

julestjerneløbet-2008-resultat-16-km

Jeg skal forresten tilstå jeg kom til at snyde lidt, for jeg kom til at løbe rækkefølge ABCDEF .. simpelthen fordi jeg tænkte at jeg ikke gad at skulle kigge på det rutekort hvor jeg skulle hen, og så bare ville tage dem fra en ende af! Men så lidt over halvvejs i løbet gik det op for mig at det nok i virkeligheden var snyd, for jeg kom jo så ikke kom helt op over stjernes midte på de 5 kryds! Det har givet mig en fordel, så for at kompensere tog jeg en helt tur om og rundt om midten den sidste gang inden ruten hjem mod mål.. meen realistisk set har jeg nok snydt for 4-5 sekunder gange 4 kryds... 20 sekunder :-/ Næste år skal jeg løbe det korrekt, for nu er jeg forberedt på det :-)

Tak for super arrangement!

Julestjerneløbet - et hyggeligt løb og genialt konceptSocialTwist Tell-a-Friend

Thursday, December 04, 2008

Manipulation af søgeresultater - spindoktorer på nettet

Der er så meget spindoktor, damage control, public relation mangement og håndtering af presse i den daglige politik trummerum... nå ja det springer nok mest i øjnene når det mangler som med Birthe Rønn Hornbæk :-)


Selvfølgelig findes der også spin og forsøg på kontrol på nettet, jeg havde bare ikke lige overvejet hvor udspekuleret det kunne laves. Som når man lige frem kan hyre firmaer til at omtale bestemte navne og firmaer positivt i diverse blogs og hjemmesider, således at de negative resultater af en internet søgning ryger om på side 3-4-5 eller længere væk... det er næsten lidt for smart :-) 

Det må da være en grå zone om det er tilladt at manipulere sådan.. det er det jo nok.. men i hvert fald stiller jeg spørgsmål ved det etiske!  ... læs for eksempel om hvordan hr Bagger gjorde sig lidt i...

nå men jeg må se at finde mig nogle venner som kan "spinne" merle mumzen højt op i google søgninger.. ikke for at fjerne dårlig omtale men for at slå de andre merle'r derude heheh

Manipulation af søgeresultater - spindoktorer på nettetSocialTwist Tell-a-Friend

Stein Bagger konspirations tanker - det var butleren!

Det er lige før Stein Bagger får stjerne status og kan vende hjem, tage sine år i fængslet, fx skrive bøger og give interviews til tv og blade... og så komme ud af spjældet og skrive flere bøger, holde foredrag, få royalties af film og biografier osv osv ...


Der kan Stein Bagger så forsætte sit jetset liv ligesom så mange andre kreative finansmænd gennem tiderne... sikke en stribe af rollemodeller der findes derude.. desværre sikkert til inspiration for andre fremtidige kreative iværksættere!!

Anyway, jeg kan ikke lade være at tænke lidt konspiration teori.. altså: at det slet ikke Stein Bagger som gjorde det - det var "butleren"!

"Butleren" er hjernen bag det, ham man mindst venter gjorde det! Det kunne for eksempel en eller flere fra bestyrelsen som står bag det hele, og ved at få Stein Bagger til at se ud som den skyldige, og som iøvrigt ganske belejligt aldrig er til at finde heheh, ja så er det perfekte kup en realitet!

For at give konspirationen, og drejebogen, lidt ekstra drama så har den rigtige skurk også forelsket sig i Stein Baggers kone som er med i hele komplettet :-)) HAHA... selvom jeg synes det lyder udspekuleret, så er det nok alligevel for simpelt til en rigtig god film, lidt for tyk og lidt obvious hehe

Jeg glæder mig til at se de forskellige film som der bliver strikket sammen .. lad fantasien få frit løb og overrask os :-)))

ak ak den grådighed ...
UPDATE: der lader til at være en masse mennesker som havner på denne side fordi de søger efter familien Baggers blog hjemmeside og den finder i her [http://www.familienbagger.blogspot.com/]

Stein Bagger konspirations tanker - det var butleren!SocialTwist Tell-a-Friend