Tuesday, November 24, 2009

Juhuuuu - der er lort!

Det er de sjoveste ting man går op i, her få dage efter familien er blevet udvidet .. man lever ligesom i en osteklokke og alt handler om børn.


Merle storesøster
Især give fokus til Merle så hun ikke føler hun skubbes til side.. det tager rigtig meget tid og kræfter. Merle bliver meget jaleaux, især når mor ammer.. men det viser sig også ved en masse mere trods end normalt..

Merle vil bare slet ikke høre efter og skal endnu mere prøve grænser og vise magt og her er jeg. Det selvom vi giver hende masser af opmærksomhed, så hun ikke skulle behøve gøre sig besværlig for at få opmærksomhed!


IMG_4826

Men så er der jo også alle de super dejlige stunder, og heldigvis flest af dem.. hvor Merle er med, giver Elias sutten, putter han, kysser ham, holder ham, osv osv

IMG_4817

IMG_4813



Newborn afføring
Der gik 4 dage før Elias lavede lort første gang.. det var ligefør at det var noget som gav anledning til bekymring. Der må ikke gå mere end 5 dage, da det ellers kan være tegn på at baby ikke spiser godt nok.

Lige pludselig forleden aften lyder der så et "juhuuuu - det er lort" fra mor... :-) ah det var rart... en kæmpe lort i bleen hehe

Og selvom det ikke var en lile sort knold som med Merle så er alt godt... dejligt:

IMG_4811

Juhuuuu - der er lort!SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: