Sunday, June 08, 2008

Fedtfattig og mindre usund is dessert - ikke paradIS :-)

Ja alle som bor i nærheden af København må kende ParadIS, som ligger mange steder og har gjort det i mange år. Da vi selv boede på Amager åbnede der en ParadIS lige under vores lejlighed i starten af Amagerbrogade! Skønt!

Vi valfarter stadig til både Amager og Valby ParadIS butikkerne for at hente vores rationer! Men i dag ville vi prøve noget andet end ParadIS! Især ville jeg gerne prøve noget Frozen Yougurt.. helst i Valby området!

Men jeg fandt ikke meget med Frozen Yoghurt, iByen omtaler en restaurent på Nørrebro:

Rubber Duck Frozen Yoghurt, Birkegade 1, København N, 35352650, åbent hverdage fra 12 til 21, weekend fra 11 til 22.


En anden spændende is butik ligger på Amager og er omtalt i en anden iByen artikel:

Fedtfattig is på sydvendt terrasse
På Vestamager, tæt ved Ørestaden, finder man Ismageriet,
...

Ismageriet, Kongelundsvej 116, København S, telefon 60 60 10 40. Åbnede skærtorsdag 2008. Åbent onsdag-fredag 14-20 samt lørdag og søndag 12-20

Så vi kører til vores sædvanlige Paradis Is på Valby i denne omgang! Men de andre skal prøves ved lejlighed!

UPDATE: Valby ParadIS havde faktisk een is baseret på yougurt, en ananas, den lyse på billedet:
paradIS

Og som de sagde, der kommer nok flere baseret på yougurt! Skønt. Man kan godt smage det ikke er så sødt, det er lidt surligt på en meget delikat og rar måde!

I øvrigt valgte vi kun 3 slags, først jordbær som er indenfor sæsonen, og de smagte godt! Lige søde for min smag, men rigtig god kvalitet! Den sidste var vandmellon is.. frisk og let.. rigtig god!

Vi fik smagt på Mango, men havde ikke mere plads, så den skal vi have næste gang! Den smagte virkelig godt, ligesom Mango Lassi som folk nok kender fra det Pakistanske eller Indiske køkken. Vi plejer altid at få et par Mango Lassi når vi spiser den slags mad. Kan anbefales til det stærke og krydrede mad!

Fedtfattig og mindre usund is dessert - ikke paradIS :-)SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: