Sunday, June 22, 2008

Mikkel Kessler vandt uden at imponere

Endnu en gang kunne vi se frem til en hyggelig bokseaften foran tv, denne gang med en noget mindre kamp end sidst: Mikkel Kessler vs. Dimitri Sartison, kampen om det ledige WBA bælte.

Det var stævnet i Brøndbyhallen, et noget tyndt program til Pay per view: kun een rigtig herrekamp at se frem til og så 2 kvindekampe.

Kessler skulle rejse sig efter nederlaget til Calzaghe, og kunne ikke tåle at tabe igen. Så ville der blive lang vej tilbage til toppen!!

Kessler fik noget af en overraskelse i første omgang, da han blev ramt at Dimitri højre sving. Benene vaklede lidt, men super vilje og dygtig beskyttelse af sig selv redede ham! Det er vilje til sejr - winners dont quit and quitters dont win!! dejligt at se!

Det var som om Dimitri gik død efter de første 5 omgange, selvom han i alle omgange havde et imponerende benarbejde! Kessler blev ikke rigtigt ramt ud over første omgang, og kun 1., 2. og 5. omgang kunne være gået til Sartison! I 6. omgang troede vi faktisk Dimitri var færdig da Kessler ramte ham med en uppercut! Men Dimitri dansede videre, undveg og cirklede flot, havde sine vilde sving og Kessler kunne ikke afgøre kampen! Og så lykkedes det alligevel, en arbejds-knock-out så Dimitri gik i gulvet i 12. omgang, forløsning!! Jeg havde helst set det i 8 eller 9. omgang, det havde været mere overbevisende! Det virker ikke som om Kessler er klar til de helt store endnu, jeg tror desværre ikke han kan vinde over Calzaghe (som han jo nok aldrig får rematch mod) og det bliver ikke nemt mod andre store som Roy Jones Jr eller Pavlik! Underholdende boksekamp og stort tillykke! Vi glæder os til at se Kessler igen!

Efter kampen faldt Dimitri om, kom ikke op til kåring af Kessler som vinder, og blev lidt efter båret ud på en båre. Det var dramatisk da ingen vidste hvad årsagen var. Så begynder folk at snakke om at kampe skal stoppes tidligere!

Jeg synes i forvejen at bokse kampe stoppes for tidligt, så jeg håber ikke de skal til at stoppe dem endnu tidligere! Boksere, og især deres trænere og deres hjørne i øvrigt, skal være bedre til at indse når de har fået nok.. det er bedre at folk selv, eller folk som kender bokseren og hans evner og boksestil, kaster håndklædet i ringen! Eller at bokseren tager en bevidst tælling ved fx. at sætte knæet ned! Hellere det end at en kamp bliver stoppet for tidligt!

SEJR

Af kvindekampene var det underligt at se Vinni Skovgaard være så lidt glad for sin EM sejr.. men det bliver nu alligevel spændende at se hende fremover.

Den anden kvindekamp var endnu mere underlig, idet Anita Christensen så ud til at være bange for sin modstander, og lavede nærmest 10 omgange á 2 minutters skygge boksning. Vi talte een træffer som så ud til at kunne mærkes på modstanderen, som derfor naturligvis vis vandt fortjent stort på point! Galina Koleva Ivanova havde endda Anita i gulvet i 4. omgang.. puha.. sikke en skuffende indsat fra en nu forhenværende verdensmester.. men hun har heller aldrig imponeret nogen af os, så vi skulle bare ikke have sat forventninger så højt. Jeg prøvede at dømme lidt venligt og havde kampen 98-91, og dommerne havde 98-91, 100-89 og 97-93! Gad vide om hun overhovedet havde lyst til at fighte .. det så ikke sådan ud i hvert fald :-/