Sunday, March 09, 2008

God spinning musik!

pulskurve-spinning-fitnessdk-valby-tanja.hall-soendag-20080309Det var lidt af en overraskelse at Tanja Hall havde spinning timen i fitnessdk.dk Valby i dag. Det er noget tid siden jeg har været til nogle af hendes timer.. det bringer gamle minder fra SATS på Amager .. inklusive de gode boksetimer med Kenneth og Mark :-)

Anyway, jeg var der faktisk fordi jeg havde lidt ondt i låret fra boks i går hos Poul Duvill, så er det jo spinning er godt til noget restitution. Jeg ville egentlig tage den med ro, men så var det jo at Tanja fik motiveret rigtig godt, hun har altid et par bemærkninger som man kan smile med på, og så spiller hun rigtig god musik!! Det værste er faktisk spinning instruktører som spiller almindelig pop eller rock musik.. puha, de har ikke forstået at bruge musikken til at motivere og sætte det hele i en højere enhed!

Sjovt nok var det hendes første time i Valby centeret, og så var hun en rigtig lyseslukker.. hehe, hun fik tændt for noget disco lys, men selve lyset fik hun altså slukket.. det gjorde ingenting, det var bare sjovt ... god debut i Valby :-)

Tanja havde fundet de helt gode musik numre frem.. sådan nogen jeg holder af at høre hjemme, enten fra mp3 eller cd, eller via netradio ved at requeste på radio80s.net. Det var ikke tekno eller trance, som dog kan være rigtig godt når det er de gode numre. Det er der nogle instruktørerer som er rigtig gode til, jeg mener det er i fitnessdk Frederiksberg.

I gamle dage (her mener jeg frem til sidst i 90'erne) var det mere reglen end undtagelsen at instruktørerne skabte god trance og tekno stemning til træningen! Det ændrede sig desværre da spinning blev massesport og populært, så man nu er nød til at teste intruktører før man ved om de spiller god musik. Måske en ide for en webside oversigt med instruktører, deres musik smag med et par playlist eksempler, deres kørestil osv osv... hmm, måske findes sådan en oversigt, ellers må det overvejes :-)

Men anyway, i dag hos Tanja var det var fx. Depeche Mode remixes, The Cure og New Order.. melankolsk og elektronisk i en god blanding så intervallerne bare kørte!!
pulskurve-boksning-fitnessdk-poul.duvill-loerdag-20080308
Så, god time Tanja fik lavet i dag, tak for det :-) så ærger det mig bare at det mindede mig om hvor ofte man er til spinning med dårlig musik .. æv

I øvrigt har jeg lagt en sammenligning af pulsintervallerne fra boksning i går med Poul Duvill ind på kurven på billedet øverst.

God spinning musik!SocialTwist Tell-a-Friend

2 kommentarer:

Unknown said...

Blot til info er Tanja blevet vikar i det gamle SATS på Engvej i Kastrup (Centret hedder nu fysiq). Derudover bliver der derude kørt med pulsmåler, så man på storskærm selv kan se, i hvilken zone men ligger mm. - kom og prøv :-)

Derudover er der også en række andre rigtig gode instruktører.

Jacob said...

Spinning er det fedeste ! - Men husk at vælge de rigtige strømper, prøv at lur her ... http://sokkeposten.dk/ankelstroemper-og-spinning/