Thursday, March 13, 2008

Fitness DK medlems tilbud

Jeg tror jeg har kigget på det før, var dog kommet fra det igen, men der er faktisk en del tilbud til medlemmer af Fitnessdk (FDK) som ser interessante ud:

- Cykelexperten i Glostrup: www.cykelexperten.dk, tlf. 43 43 17 87. Se tilbudet for Cykelexperten.

- Dansk Kano og Kajak Forbund giver medlemmer hos fitness dk 10% rabat på
alle deres kurser. Se
tilbudet her. For at få din rabat skal du tilmelde dig online og
indtaste følgende rabatkode: fitnessdk2007. Se også
www.kanokajakkurser.dk

- Fightersport, Borups Alle 131, 2000 Frederiksberg tilbyder alle medlemmer af fitness dk 15% rabat på alle deres varer. Rabatten gives kun på ikke nedsatte produkter. Alle køb foretages i butikken. Se hjemmesiden www.fightersport.dk.

- Massage: Zonen i vores center på Nygårdsvej tilbyder nye medlemmer en prøvebehandlingher.

- Outdoor, oplev naturen - på den fede måde:Havkajak er blevet utrolig populært i de senere år. Det er for sommeren, hvad skiløb er for vinteren - en god og naturlig måde at få motion og opleve naturen på. – læs mere her.

- Puls Sport: få 10% rabat på køb af ikke nedsatte varer www.pulssport.dk, tlf. 39 61 00 43. Se tilbudet for Puls Sport.

- Road Bike Shop tilbyder alle medlemmer af fitness dk diverse gode tilbud. Se tilbudet her. Se også hjemmesiden www.roadbikeshop.dk.


Lige her og nu vil jeg have mig et par nye racer cykel sko, nogle ikke for dyre og helst under kr.300, men jeg kan leve med kr.449 som fra Road bike shop. Hvis prisen er tilpas lav så er jeg ikke ked af at skoene bliver ødelagt af den megen sved til spinning. Det gør jo ikke noget skoene er lidt tungere eller klodsede hvis de primært er til spinning brug.

Synd for Katja hun ikke er medlem længere, for der er da et par sundheds tilbud hun måske synes var spændende:

- The Skin Lounge er en unisex-hudplejeklinik som tilbyder 10% rabat på alle behandlinger - www.theskinlounge.dk. Se tilbudet her.

- Dennis Knudsen: alt inden for personlig pleje www.dennisknudsen.dk, tlf.
33 14 02 22. Se
tilbudet her.

Fitness DK medlems tilbudSocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: