Thursday, March 06, 2008

Information vi gerne vil huske fra Ekstrabladet.dk ;-)

Jeg tror ikke det er sket før, men i dag faldt jeg over en artikel på eb.dk som jeg faktisk gerne vil huske :-)

Normalt så er eb.dk en af kilderne til sladder, sensationshistorier og seneste korte nyheder. Dertil hører også eb.dks Nationen hvor folk kan sende kommentarer til artikler... det er altså underholdende at læse hvor ekstreme holdninger nogle mennesker har.. desværre skal man dog være noget hurtig, for Ekstrabladets censur fjerner ofte meget hurtigt en hel del indlæg!

Der er desværre ikke nogen som automatisk gemmer alle indlæg i Ekstrabladets læser kommentarer (det er lidt et slags forum) på en anden hjemmeside, så man kunne sammenligne og se hvad der egentlig står i de indlæg som bliver fjernet. Det kunne være interessant, altså udfra en tanke om, hvad synes Ekstrabladet egentlig er at gå over stregen eller er ulovligt? De går jo selv ret langt ik? :-)

Nå det som jeg fandt interessant var at hvis man skulle på bilferie til eller gennem Østrig så skal man have et mærkat i forruden, ellers koster det en bøde på 120 euro:

Østrigsmærkatet fås både til 10 dage og til to måneder og koster henholdsvis 58 kr. og 167 kr. Det kan købes ved at besøge FDMs onlineshop eller i en af FDM travels 15 rejsebureauer.

Information vi gerne vil huske fra Ekstrabladet.dk ;-)SocialTwist Tell-a-Friend

0 kommentarer: