Wednesday, October 28, 2009

Godt at hakket økologisk kød sælges i små pakker

En god kollega sendte et interessant link, om hvordan klimaet kan reddes hvis alle spiser mindre kød! Det har jeg hørt før fra samme kollega, eller rettere han sendte mig et citat af en vis herre:
Nothing will benefit human health and increase chances for survival of life on
Earth as much as the evolution to a vegetarian diet. --- Albert Einstein

Interessant, bestemt! og der er nok noget om snakken.

Det er som om det bliver mere og mere acceptabelt at sige man ikke spiser så meget kød. For få år tilbage var det meget trendy at sige man spiser mange bøffer, og meget røde :-) Jeg håber det ligefrem kan blive yt at spise masser af røde bøffer!

Vores eget forbrug af kød
For vores eget vedkommende så har jeg noteret mig at vi spiser mindre og mindre kød. Tidligere købte vi ofte bøffer til grillen, og ind imellem spiste vi steg og bøffer hjemme. Siden vi har fået Merle er det ligesom stoppet.. om sommeren spiser vi mere kylling, pølser og grønsager på grillen. Og ind imellem så vil vi ligefrem være vegetarer igen :-)

P5090400

Økologisk kød sælges i mindre mængder
Jeg er glad for at vi køber økologisk, for derved får vi automatisk mindre mængder kød. Ganske simpelt fordi der fx. i hakket oksekød er 300 eller 400 gram i stedet for det mere normale 500 gr.

De 300 gram holder altså stadig til 2 dage når vi laver en sammenkogt ret! og hakkebøfferne er bare mindre, vi savner ikke mere kød!

Hvis Merle eller Elias senere vælger kødet helt fra, og vil spise vegetarisk, så vil vi nok tage skridtet sammen med hende! For jeg tror det kun er vaner og dovenskab der holder os fra at blive vegetarer igen! nu må vi se!

Godt at hakket økologisk kød sælges i små pakkerSocialTwist Tell-a-Friend

Smertetærskel - tandpine eller fødsel

Nu er der jo kun et par uger til Elias' termin, vi er ved at være meget spændte!

I mandags fik at vide at han har vendt sig, og ikke længere ligger på tværs, men har lagt sig med hovedet ned af, og er klar til at møde verden! Det ser altså ud til at blive normal fødsel, altså ikke planlagt kejsersnit. Det er vi rigtig glade for!

Veer
Jeg synes, jeg oftere end tidligere hører Katja snakke om at nu kom der lige en vee. Det er noget så uvirkeligt for mig .. hvordan føles en veer? hvad kan det sammenlignes med?


Tandpine
For et par år siden havde jeg en forfærdelig nat med tandpine. Der var en nerve som pressede op mod en plumbe, og det var en vedvarende smerte som gik helt i kraniet! Dengang hjalp kun det gode gamle råd med noget iskoldt på kinden! Da jeg søgte rundt på nettet var der også et par piger som sagde at tandpine var værre end fødsler.. men det må jo virkelig være individuelt og forskelligt fra fødsel til fødsel og tandpine til tandpine!

Kunstige veer til mænd
Nu viste Katja mig så den her video af en Britisk læge som med elektroder får tilført kunstige veer! Det er genialt, og utrolig morsomt. Han vrider og drejer sig, prøver diverse aflastende fødestillinger og masser af lattergas.. mega sjovt at se :-)





Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve det, var det ikke sagen for et par 3d scannings klinikker? altså for lidt ekstra betaling så kan manden opleve veer mens konen bliver 3d scannet? eller hvad med som en del af en polterabend hehee... det vil være kanon og der kan sikkert tjenes penge på det!


Smertetærskel - tandpine eller fødselSocialTwist Tell-a-Friend

Sunday, October 25, 2009

Merle og far hygger i haven

Mor taget ud og brunche den med veninderne, så Merle og far hygger og arbejder i haven :-)


En dejlig frisk søndag formiddag, ikke regn, bare skyet og 10 grader.... skønt

IMG_4330

IMG_4329

IMG_4318

IMG_4311

IMG_4299

IMG_4357

IMG_4375

Merle og far hygger i havenSocialTwist Tell-a-Friend

Friday, October 23, 2009

Spinning med DJ musik

En af mine gamle SATS fitness venner har lige været til Spinning med DJ musik!! intet mindre end genialt efter min mening.. :-)


Spinning med DJ musik

Musikken betyder næsten alt
Til spinning betyder musikken måske 50-75% for at stemningen og træningen bliver perfekt. Instruktøren og en eventuel makker ved din side betyder resten.. så er det faktisk ligemeget om man har trætte ben eller super ben... man er sikker på en kanon træning mentalt og fysisk!

Til boxercise, eller motionsboksning som det også kaldes, der betyder musikken også meget, men en del mindre, makkeren betyder meget mere, og instruktøren det samme som til spinning for det er stadig ham/hende som skal opbygge en rigtig god steming til boksetimen, lad os sige: 25%, 50% og 25%

Din egen mentale styrke betyder alt
.. når jeg sådan slynger procenter ud.. så forudsætter jeg at du selv og din makker, er 100% klar mentalt og har lyst..man skal ville det! .. så måske skal man tilføje at din egen mentale styrke tæller 100% og så kommer alt det andet :-)

God spinning musik
Spøjst nok var det en af mine gamle favorit spinning instruktører Tanja Hall som har sat gang i Spinning med DJ.. hvem ellers sætter pris på god spinning musik? hehe .. hun er altså god!

Activio, puls spinning, events osv
nu ærger jeg mig selvfølgelig over at jeg er i Fitnessdk.dk og ikke SATS.. men tvivler på dette kan få mig til at skifte, og der er jo også super spinning instruktører i SATS som går op i det musik de spiller, fx. Lasse Träff, og så er der jo også Brian som kører super Activio puls spinning timer på Nørrebro Fitnessdk, .. så jeg klarer mig nok :-)

.. der er jo også diverse spinning events ... dog skal man lige huske at undersøge hvem der har eventsne så man ikke havner hos en eller anden der ikke har forstået god spinning musik eheh

Spinning tøj i brusebadet
.. nu jeg er ved fitnessdk og spinning, så er jeg ved at være træt at Glostrup fitnessdk centret... det seneste skud på stammen for at genere deres kunder mest muligt er at man ikke længere må have spinning tøj på ud i brusebadet. De har allerede overrasket med deres intelligente forbud mod at hælde vand på saunaens sten.. suk.. de forstår godt nok at skræmme folk væk :-)

Som om polyester tøj afgiver mere fnuller end folks kropsbehåring? eller skulle spinning tøjet være mere beskidt end sved? - det er jo rent indtil man sveder i det.. Og i det hele taget er folks kroppe mere beskidte diverse steder end selve spinningstøjet.. nej det er sgu den åndsvageste regel jeg har hørt om.

Det er rart lige at kunne betholde spinning tøjet på ud i badet, så undgår man at blive kold hvis der er kø ved bruserne, og man får lige skyllet det værste sved ud af tøjet inden det ryger i vaskemaskinen derhjemme!

Artikler og billeder
nå ja, glemte næsten at min kammerat siger Berlingske har en artikel med billede og det hele i berlingeren i dag fredag,. kønt ser det ud på billederne fra AOK.DK website i hvert fald hehe.. go kenneth go hehhe


Spinning med DJ musik

Spinning med DJ musikSocialTwist Tell-a-Friend

Tuesday, October 20, 2009

Merle elsker heste

Hestepigen Merle

Merle har altid været ellevild nå hun har været ude og kigge på heste! hun elsker at lege med små legetøjsheste, kigge på billeder og film med heste... :-)

Fx. når vi har cyklet over til Herstedhøje og fodret hestene med græs, eller bare vi er kørt forbi en mark med heste..det er altid et hit. hun er vist ved at blive en rigtig lille hestepige

En 2 årig lille pige på en meget lille hest
Ved Fortunen i Dyrehaven København kunne vi få love at leje en lille mini hest for kr 100 for en halv time (eller 150 for en time).. det var fantastisk.. Merle elskede det, var slet ikke bange.. var bare så sød og grinende!

Hesten og Merle fik mange tilråb fra andre gæster i Dyrehaven.. men de klædte også hianden perfekt.. den ene mindre og mere sød end den anden :-) Frederik hedder hesten!

IMG_4211
IMG_4150
IMG_4209
IMG_4237
IMG_4165
IMG_4185


Især var Merle helt færdig af grin da Frederik begyndte at galopere op af en lille skråning, vist nok for at få lidt græs. han var lige til at styre selvom han gerne ville i nogle bestemte retninger den stædige lille hest :-)
... Imens Merle grinte fik hun sparket lidt med hælene, så Frederik satte i mere fart :-))) sikke en dejlig hygge dag til mors fødselsdag hehe


Lørdagsridning for små piger
Ved turen i Dyrehaven fik vi snakket med nogle af dem som lejede hestene ud. De sagde at Merle sagtens kunne blive skrevet op til lørdagsridning med det samme.. dr var nemlig lidt venteliste!! det må vi overveje :-)

Parcelgårdens rideskole
Vi ringede til Glostrup rideskole, Parcelgården, og de fortalte desværre at pigerne først kan begynde til ridning når de er 7 år. Man kunne indtil da godt møde op og leje en hest for kr.150 per time, og så trække rundt i området. Så lyder Fortunen lørdagsridning med andre små børn nu alligevel mere tiltalende :-)

Vi skal også lige høre Albertslund Ridecenter som ligger ved Stensø bag Naverland industrikvateret i Glostrup..

Et par gamle billeder og heste videoer
August 2009, Albertslund Ridecenter:


Juli 2009 ved Herstedhøje:


P7120010


Marts 2009, Fortunen, Dyrehaven:

Merle elsker hesteSocialTwist Tell-a-Friend

Saturday, October 10, 2009

Bagesten til pizza, flute, boller og italiensk franskbrød

Bagesten vs. bradepande
I sommers fik vi jo endelig købt os en bagesten , og har i længere tid brugt den til at bage flute, boller og speltbrød. Det har virket fint, men var egentlig ikke den revolution som vi måske ventede. Inden vi havde en bagesten satte jeg blot en flad bradepande ind i oven, cirka 230-250 grader, så når brødet kom ind så var der meget varme - næsten samme effekt som en rigtig bageplade :-)

Træspatelen er genial
Sjovt nok var den største forbedring at jeg nu havde en træspatel som jeg kan skubbe brød og boller meget hurtigt ind i oven. Så er ovnen ikke åben så meget, og der ryger ikke så meget varme ud.

Pizza på bagesten
Nu fik jeg så endelig taget mig sammen til at lave hjemmelavet pizza.. med god elastisk pizza mel. Heldigvis er jeg kommet ind i rytmen med brød bagning, for ellers kan det godt virke som en lidt omstændig process at lave dejen og tomatsovens fra bunden. Men det var hyggeligt med familien, varm kakao, heldagsregn og jeg skulle ikke træne dagen inden årets Eremitageløb.

Et par noter jeg gerne vil huske/forbedre:
  • Dejen skal ikke være så klistret som speltbrød, da det ellers kan være svært at rulle dejen ud med kagerullen. Jeg bruger rigeligt pizza mel så det ikke hænger fast.
  • Som dej underlag bruger jeg bagepapir, så kan pizza skovlen nemt komme ind under papiret og det hele skubbes nemt ind i ovenen. Det klistrer ikke fast da jeg har strøet mel med løs hånd.
  • Tomatsovsen skal have massere af oregano, det giver dejlig pizza stemning og smag.
  • Sovsen kan nøjes med at simre i 5 minutter. Pas på den ikke brænder på.
  • Gem chili flakes, pizzakrydderi, oregano, ekstra hvidløg, til bagefter, det kan folk selv drysse på.
  • Ovnen skal være 250 grader, og skru ned til 220 med det samme pizzaen er i ovnen. Bag cirka 15-20 minutter, ikke for lang tid da det skal være tilpas fast bund, men ikke tør. Læg mærke til pizzakanten når den skifter til brunlig.
  • Osten kan være revet almindelig ost, parmasan eller fx. primadonna. Det helt smager fint og ser rigtigt ud :-)
Italiensk tomatsovs
Jeg fulgte opskriften på pizzamel posen, og der duftede af oregano og tomat.. rigtig pizzaria stemning:
  • Opvarm olie og svits 2 løg (ca. 150 g), put resten i og lad det hele koge/simre sålænge du gider og uden det brænder på, max 1 time
  • hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stor dåse tomat pure
  • 3 spsk oregano
  • 1 tsk basilikum, gerne friskhakket
  • 1 tsk sukker
  • salt
  • peber
Pizza dej til 2 almindelig pizzaer
Det er på samme måde som med med spelt brød, dog må dejen ikke være helt så klistret:
  • 20-30 gram gær
  • 2 dl vand. Koldt hvis man vil langtidshæve, ellers fingervarmt eller lunkent. Bland 60 ml kogende vand med 140 ml koldt vand fra hanen.
  • 300 gram pizza mel. Hvis man vil spare lidt kan man blande lidt almindeligt hvedemel i.
  • Lidt olivenolie og salt.
Topping eksempler
Som topping brugte jeg:
  • Tynde skåret friske champignoner
  • Tapas pølse og skinke som vi havde tilovers.
  • Pepporoni
  • 3-400 gram svitset hakket oksekød.. de økologiske pakker fra Netto passer perfekt til en almindelig pizza.
  • Og revet ost naturligvis :-)
Billeder
Her er lidt billeder fra det hele, først et billede af træ spatlen:

IMG_2217

Her er så pizza resultatet fortalt i billeder:

IMG_3780

IMG_3783

IMG_3786

IMG_3801

IMG_3802


Pizza resterne smager i øvrigt fint dagen efter:

IMG_3807

Pizzasten til brød
Bagestenen er også perfekt til at bage brød:

IMG_2229

IMG_2228

Bagesten til pizza, flute, boller og italiensk franskbrødSocialTwist Tell-a-Friend

Tuesday, October 06, 2009

At more sig på andres bekostning - de dumme mødre

At more sig på andres bekostning - hvor går grænsen? i Danmark har vi vist noget nær verdens rekord i at drille kolleger og venner.. ja der er vist noget med at man fungerer bedst på en dansk arbejdsplads hvis man er en halv god stand'upper.. eller i hvert fald er hurtig med comebacks og jokes..


.. det med drillerier, comebacks og jokes tangerer nogle gange mobning.. der står jeg af.. der er grænsen overskredet! Folk som på den måde morer sig på andre menneskers bekostning har jeg intet tilovers for.. så er det ligemeget hvor fagligt dygtige de er.. de er intet værd i mit univers.. væk med dem.. se lige igennem dem :-)

... men hvornår er det så ok at more sig på andres bekostning?

Det er rart når andre klarer sig dårligere end en selv
Grunden til jeg lige tænker over det er at jeg undrede mig over hvorfor jeg godt kan lide at se "De unge mødre" programmet... med lide mener jeg: afslappende, koble fra, ufarligt, ukompliceret, blaaaaaaah tv... ;-)

Men er det fordi man føler sig bedre tilpas når andre ikke har det så nemt? ja det er helt sikkert en af forklaringerne.. når andre ikke på alle områder har klaret sig så heldigt i livet, så synes man selv man klarer sig fandes godt og er fandens god.. Det er egentlig en grim menneskelig egenskab :-/

Det er sjovt når andre dummer sig
Hvis man så lægger til at folk kan komme med.. skal vi sige.. mindre heldige bemærkninger.. så kan vi rigtig more sig! det er så sjovt når andre dummer sig eller kommer galt afsted :-)

Jeg ved ikke om citaterne i nedenstående video er korrekte, men jeg ved at en af årsagerne til at Unge mødre er lidt sjovt at se, netop er de lettere dumme bemærkninger som deltagerne kommer med... Det er grim menneskelig egenskab.. underholdning på andres præmisser/fejl.. jeg kan desværre ikke helt sige mig fri for det, men jeg er bevidst omkring det, så jeg altid forsøger at undgå at såre andre!


Hvornår er det ok?
Er det så ok at more sig på andre bekostning? Hvordan ville man selv have det hvis det var ens eget liv eller gøren som blev gjort til underholdning! Jeg synes det er ok når folk 100% selv stiller op til det..

Spørgsmålet er så om det var det deltagerne stillede op til? Det var det jo nok ikke.. deltagerne er ikke med for at blive gjort grin af, og derfor er det ikke ok.. sådan en video "de dumme mødre" fra Youtube er ikke i orden, selvom den er sjov :-(

Det svarer til at nogen tager det jeg skriver her på bloggen... og gør grin med det.. det ville jeg heller ikke bryde mig om. Oka, jeg vil nok kunne leve med det, internettet og google søgning er ubarmhjertigt.. intet glemmes, og alt kan pilles ud af kontekst osv osv... jeg er klar over det kan ske, og min verden bryder ikke sammen af det..

Et eksempel hvor det er i orden er standup shows: folk som går til stand-up shows er 100% klar over de kan blive gjort til en del af showet, og derfor er det i orden der!

Er det mere ok fordi det er online - og ikke til deres ansigt?
Jeg er meget imod mobning.. men kan man også mobbe uden at det er direkte in-their-face? Jo det kan man jo.. internet/søgning osv har gjort det langt mere vedholdende/foreviget/in-your-face.. selvom det ikke er lige i ansigtet på folk!! det hele er ikke længere væk end en søgning på google.. blam så er det lige i ansigtet!

så var det ikke grin/sjov som var meningen, så er sjov på andres bekostning, uden deres samtykke, ikke i orden..






Seerne skal have nogen at identificere sig med
Tvstationen Kanal 4 spekulerer helt sikkert også i at det ikke er unge mødre fra overklasse hjem! Der er nok ikke nogen af Kanal 4's seere som gider se rige unge mødre.. eller findes de rige unge mødre bare slet ikke?

Det kan også være Kanal 4 forsøger at ramme netop deres seere.. altså deltagerne i Unge mødre afspejler seer sammensætningen hehe... tjaaa.... så synes jeg i hvert fald vi falder lidt uden for :-( anyway... det siger også lidt om os selv at vi ser det program... selvkritik skal man altid have!

At more sig på andres bekostning - de dumme mødreSocialTwist Tell-a-Friend

Find 5 fejl .. jeg mener larver!

Tja... der var begyndt at være flere og flere frømøl i køkkenet igen.. men eftersom alt mel, kerner og korn er pakket ind i tætte plastik beholdere så var undrede vi os over hvor de kom fra... lige indtil i dag.. for så en dag skulle vi have ris!


så værsgo og leg "Find fem larver" ... nå ja, behøver jeg sige at jeg var den eneste der kunne spise uden om og videre af ris denne dag ... hehe :-) men det er jo bare lidt ekstra protein og de har jo levet af ris så det er jo ingenting i sammenligning med hvad folk æder i Survivor eller Fear Factor!!

frømøl larver i ris


5 og 10 kg poser med ris
Jaaa.. sådan kan det gå når man har 5 kg poser med ris fra den lokale pakistanske butik.. det er i øvrigt gode ris - som dog er blevet lidt dyrere til omkring 30 kroner kiloet på det sidste.. anyway.. posen var uden lynlås.. og opbevaret i vores køkken hvor der er godt gang i økologisk mel og korn hehe :-)

Plastik bøtter
nu køber vi så ris i mindre lukselvposer, og opbevarer risene i plastik bøtter :-) selvom man skal huske at sætte låget rigtig godt på, ellers sker der bare som i denne video med frømøl larver hehe

Find 5 fejl .. jeg mener larver!SocialTwist Tell-a-Friend

Sunday, October 04, 2009

Eremitage løb 2009 med snot og hoste

Nå det gik altså ikke helt.. altså det med at træne snotten og ondt i halsen væk.. men det var tæt på!

Vejret var godt i år
I dag var vejret helt i orden.. især når man sammenligner med den kulde og regn som der var i 2008. Der var kun let regn, omkring 15 grader, men tilgengæld en hæftig blæst. Det var kort fortalt medvind ud og modvind hjem.. men egentlig mest medvind synes jeg. Man blev blæst op mod 10km mærket ved Eremitage slottet, og så var der ellers piv modvind de næste 2 kilometer, men ikke lige op til målet.

Turen rundt i Dyrehaven - også med Google Earth
Kilometertiderne og lidt noter er nedenfor, men ellers tag Eremitage turen rundt via google earth [http://www.microformats.dk/kort/co2togtur/eremitagelob.html].. det er super godt lavet!!

Jeg har desværre ingen pulskurve, fordi mit pulsur strejkede.. den registrerede simpelthen ingenting og jeg opdagede det først et par minutter inden starten så jeg nåede ikke at rette det!!
Omgang Tid Omgangstid
1km. 0:03:41,9 0:03:41,9 lidt trængsel, men ned af bakke
2km. 0:07:24,3 0:03:42,4 medvind, flat
3km. 0:11:08,3 0:03:44,0 medvind
4km. 0:15:02,4 0:03:54,1
5km. 0:19:12,6 0:04:10,2 opaf bakken til Eremitage slottet
6km. 0:23:01,2 0:03:48,6
7km. 0:26:49,3 0:03:48,1
8km. 0:30:58,4 0:04:09,1 opaf bakken ved Rådvad
9km. 0:34:53,4 0:03:55,0
10km.0:38:44,5 0:03:51,1 medvind, men opaf, op til slottet
11km.0:42:46,8 0:04:02,3 piv modvind
12km.0:46:53,0 0:04:06,2
13km.0:50:27,6 0:03:34,6 sidste kræfter, ned af bakke
Måål.0:51:49,0 0:01:21,4 opaf!!

eremitage-løbet-profil-og-google.earth

Knæet holdt
Oven i ærgelsen over at være snottet og have lidt ondt i halsen, så glæder jeg mig over at mit knæ ikke gav problemer! Jeg kunne ikke holde 3m49s per kilometer som til Friløbet rundt om søerne i København, men måtte afgive i snit 5 sekunder per kilometer .. så det blev til ialt 51 minutter og 50 sekunder, her er snip fra den smadder gode resultat formidling fra Ultimate sport [http://results.ultimate.dk/liveappc/front/index.php?eventid=685&template=elob2005.htm].

Officiel starttid:11:00:00
Reel starttid:11:01:36


Tid / Gennemsnitshastighed
5 km0:19:14 (3:51 min/km | 15.61 km/t)
10 km0:38:45 (3:53 min/km | 15.49 km/t)
13,3 km0:51:50 (3:54 min/km | 15.40 km/t)


Nettotid:0:51:50
Bruttotid:0:53:25
Nåletid:Ja


Placering
Overalt192
Køn187
Aldersklasse40


Resultater fra tidligere år
Ultimate sport giver i øvrigt også muligheden for at søge på resultater og arangementer fra tidligere år.. vælg fx. Eremitage løbet 2008 ved at vælge oktober 2008 her: http://www.ultimate.dk/index.php?id=74

Manglende billeder
Jeg ved ikke om/hvor der dukker billeder op fra Eremitagetløbet som fx. sidste år, men det kunne da være rart om der kom nogen :-) det er lidt kedeligt kun at have et diplom hehe.

Berlingske Tidende har 15 billeder fra dagen i Dyrehaven.. de er dog kedelige og typiske pressebilleder.. jeg savner nogle gode private billeder!


eremitage-løbet-diplom-2009

Eremitage løb 2009 med snot og hosteSocialTwist Tell-a-Friend

Friday, October 02, 2009

Det skal trænes væk - plus lidt sauna!

Dansk efterårsvejr = snot næse

I mandags kom vi lidt længere med vores terasse. Jeg var nede i Bauhaus og leje en pladevibrator, men desværre havde jeg lidt for lidt tøj på.. t-shirt er ikke nok til dansk blæst, lidt regn og generel efterårskulde :-/ tirsdag morgen vågnede jeg op med snottet næse og lettere ondt i halsen... ÆV!

Det skal trænes væk
Som så mange gange før tyer jeg til træning for at få det bedre... og især spinning er godt! Præcis som jeg altid har success med spinning til restitution af ømme lår og læg muskler, så kan jeg også træne en let forkølelse væk! Især hvis jeg giver mig selv en flaske vand med 15-20 dråber æterisk pebermynte olie.. og et kvarter i sauna!!

Spinning og sauna
Så da snotten og forkølelsen i dag fredag var ved at tage overhånd, så for jeg til spinning i Fitnessdk... bevæbnet med tålmodighed og en ½ liter pebermynte vand :-) og det lader til at være gået godt, jeg har det en del bedre nu!

Normal spinning versus resistution
Til Activio spinning i tirsdags havde jeg det en del bedre så der pressede jeg mig selv en del mere, og det er da også sjovt at forskellen på en normal hård spinning time og en time hvor det handler om at restituere:

det.skal.trænes.væk.versus.activio.spinning-oktober.2009


Som min makker Jens og jeg blev enige om, så ligger min makspul nok omkring 200 og ikke som ellers antaget 195.. for ellers kunne jeg ikke køre på puls 185 i så lang tid som jeg gjorde i tirsdags.

Det skal trænes væk - plus lidt sauna!SocialTwist Tell-a-Friend